Charmig kille

Om jag inte hade haft pojkvän skulle jag lätt ha ringt "Idol-Erik" och bjudit ut honom.. Shit vilken söt kille!! :) Självklart skulle jag ha letat rätt på hans telefonnr först.. Det hade nog varit en fördel :)
Han lär ju garanterat få halva sveriges tjejer på hans sida. Jag tvivlar på att jag är den enda han har charmat.
Men jag har ju redan en väldigt charmig kille! ;)

Izabella Miko

- "Hallå.. Ursäkta..? vet du om att du ser ut precis som hon den dära tjejen i "save the dance 2"!? du veet? ni är verkligen identiska! fast hon är ju blond.. och aah, det är inte du.."


det fick jag höra av en tjej när jag klev av bussen vid fjärding idag.. hon bad mig gå hem och googla "save the last dance 2".
Sagt och gjort.. Här kommer några bilder på Izabella Miko:





Njae, Det där med identiska vette tusen alltså.. ;)


Pannkaksmys på Druvefors

Ikväll lämnar jag Martin för mys med brudarna istället. Vi är hemma hos Stina, Emma och Lina i deras mysiga lägenhet på Druvefors. Här vankas det pannkakor och idol :) just nu sitter jag i köket och ser på när Stina och AK försöker laga lite pannkakor, Emmy färgar håret och Emma hänger tvätt. Vi har nyss varit på MAXI och köpt väldigt mycket gott så det här kommer bli en bra kväll! :)

Nu blir det fredagsmys

Jag gillar att det är fredag, att jag fått pengar, och att vi bara har en lektion idag.. Det här kan bli en väldigt bra helg! :)


Fri som en fågel

Vi har precis haft träning och nu sitter jag i skolan med Emmy och väntar på att lektionerna ska börja.. Jag har samhällskunskapsprov om två timmar så jag ska snart börja plugga lite :)

I lördags hade vi årets nästsista match med A-laget och igår hade B-laget sin sista match för den här säsongen.. Det betyder att vi bara har en match kvar och jag längtar faktiskt till säsongen är slut. Det ska bli så skönt att äntligen få några lediga helger :)



Emmy från sin bästa sida ;)


En stor fet pizza och cola

Jag skulle nästan göra vad som hellst för en pizza nu.. en stor fet pizza med skinka och champisar, och cola.. ååh, det vattnas i munnen på mig :) men istället får jag nöja mig med ett paket nudlar. Jag har ingen lust att laga mat och ännu mindre lust till att plugga. Men jag skulle kunna tänka mig att ta en tupplur tills Sarah kommer hem sedan se en film :) Nu väntar mina nudlar, sen får vi se om det blir plugg eller en tupplur.. Det sistnämnda är ju mest troligt ;)

Söndagsmys

Dagen har bestått av plugg, kortspel och hockey.. Inte illa pinkat :)

Nu myser jag framför tv:n med den här söta bruden.. Ska snart gå och sova så jag kan vakna upp frisk och pigg imorrn, för imorgon är det ny vecka och nya tag! :)

Godmorgon..

.. Jag bjuder på några snygga bilder från Martins dator.


Jag hittade en snygg mössa med tillhörande halsduk på MQ.. haha!



Den här var liite coolare.. ;) haha. snygg va?




Vi spelade minigolf i Falun i sommras.





Snygging ;)

Nu väntar Freud och det psykodynamiska perspektivet.. mindre kul!



Vinna eller försvinna?

Idag har vi match mot Jitex, och det är lite vinna eller försvinna som gäller.. vinner vi inte idag är risken stor att vi åker ner och får spela i trean nästa år. och det vill vi ju inte!
Självklart (med min otur) vaknade jag upp sjuk imorse så jag fick ringa tränaren och säga nej till dagens match. Så min dag spenderar jag i Martins säng tillsammans med halstabletter och diverse andra tabletter mot förkylning, halsont och gud vet vad..
Någon 18-årsfest idag blir det heller inte. Jag får nog nöja mig med en mysig kväll med Martin istället. Inte för att det är så dåligt det heller.. :)



MARTIN PÅ LISEBERG! :)

Ensam hemma utan mjukisbrallor

Jahapp.. nu har jag vinkat av pappa som ska på kurs och dom små är i skolan. Allt är ganska tomt och ensamt. Det känns rätt meningslöst att vara hemma och hälsa på när ingen är hemma ändå.. Hade det inte varit för att jag lovat mamma att komma till henne i eftermiddag, och för att jag sagt till Nora att jag inte ska åka fören imorgon så hade pappa fått skjutsa mig till tåget imorse. Men nu har jag ju lovat att stanna så det är bäst att jag gör det. 

Eftersom att jag inte har något vettigt för mig och jag inte är så sugen på att ta fram samhällsboken så tänkte jag ta en promenad med hundarna strax.. men jag upptäckte att jag inte har några mjukisbrallor med mig.. Katastrof! Vad tänkte jag på när jag packade väskan egentligen? Skönt att ta en långpromenad i jeans? Nej! Och det är alldeles för kallt för att ha shorts.. suck!
Påtal om katastrof.. haha! När jag var mindre hade jag en kompis kompis, alltså vi två var inte direkt nära vänner men hon var kompis med min kompis.. iallafall, hon hette Katta.. Och när vi skulle vara dumma mot varandra kallade vi henne för Katta-strof! Det låter kanske inte så farligt nu men när vi var små tyckte vi att det var väldigt elakt.. haha :) Någon som kommer ihåg det?

Brorsan övningskör

Vi brukar få låna pappas gamla volvo och köra lite när vi vill..
Såhär gick det i somras när brorsan var ute på skogsvägarna och lekte biltjuv.


Avkörning nr 1: Han vejjar för en räv.




Avkörning nr 2: Han vejjar för en 4-hjuling.

Jag lovar att hojta till när han fyller 16 och får ge sig ut på dom riktiga vägarna. Det är nog bäst att hålla sig inne då.

Spöken?

Nu sitter jag på lillebrors rum och lyssnar på Winnerbäck. Försökte ta en sovmorgon men det gick inte.. vaknade gång på gång och tillslut kunde jag inte somna om fler gånger. men ni som känner mig vet ju att jag är ganska morgonpigg.. visst?

Resan igår gick bra och hyffsat snabbt. Vi stannade bara i 3 minuter och det var när vi tankade, så vi var framme på 4 timmar. Pappa tajmade in min hämtning rätt perfekt och svängde in på statoils parkering i precis samma sekund som vi svängde in framför butiken. coolt! det är ju trots allt en bra bit mellan Långshyttan och Ludvika. Den sista biten mellan Ludvika och Långshyttan tog ungefär lika lång tid som resten av resan. Pappa kör verkligen segare än en pensionär nu för tiden!

Anton säger att det spökar i Linneas rum. Det är något man INTE får kläcka ur sig när jag är i närheten. Han säger att man hör hur någon rullar klädställningen över golvet, och att någon går fram och tillbaks över golvet. Det kanske är den gamla skogsvaktaren? Han som bodde här med sin fru innan de gick bort och vi köpte stället.
Linnea är aldrig hemma eftersom hon i princip bor hos hennes pojkvän.. Så dörren är oftast stängd och det är ingen som brukar vara där inne.
Jag vet inte om jag tror på spöken med jag är iallafall fruktansvärt mörkrädd så jag inbillar mig att jag hör saker hela tiden.. men det kanske inte är inbillning?

Nu ska jag äta frukost innan jag tar en dusch och beger mig upp till vårdcentralen. Måste bara hitta lappen först där det står vilken tid jag ska vara där. 10.30 eller 11.30?



Jag ska åka hem till dalarna idag

jajamen, det ska jag! :) Jag åker med Sarahs pojkvän KK till ludvika sen kommer pappa och hämtar mig där ikväll. det tråkiga är att pappa ska iväg på kurs mån-tis så honom hinner jag knappt umgås med. men då finns det mer tid över till dom andra :) imorgon blir det middag hos mamma.. jag har bestämt att vi ska äta lasagne, min favvo ;) det ska bli skönt att komma hem ett par dagar.
och till er som undrar varför jag inte sagt att jag kommer hem.. det blev bestämt i fredags så det har inte varit planerat länge :) jag ska tillvårdcentralen och ta spruta nr 2, och på måndag var den enda dagen dom hade en tid som passar mig. nu måste jag packa väskan och göra mat. Hejsvejs.


RSS 2.0