Uttråkad som fan

Dom här senaste dagarna har verkligen varit hemska. Jag går bara runt här hemma och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att jag ska kunna dra och träna.. vädret är pissdåligt så jag är inte sugen på att gå ut heller. Tur att det är helg nu, och jag har lite saker planerat :) imorgon har vi match igen sen ska vi paddla kanot, ha femkamp och grilla med laget. skoj skoj! :)

nu är klockan tillräckligt mycket, så nu ska jag gå ner till stan och ta tåget till träningen.

You are beautiful

Ligger i sängen och tänker tillbaka. På hur jag kände för några månader sen. Det var då jag verkligen förstod hur mycket du betyder för mig. Allt kändes så bra då. Den känslan blir bara starkare och starkare för varje dag som går.


 

M <3

Gameday

Ikväll har vi första träningsmatchen sedan uppehållet. det är även min första match på nästan 4 månader. helt sjukt att man kan missa så jävla mycket på grund av en liten tå/fot.
iaf, håll tummarna för att det går bra ikväll :) nu ska jag och Fanny åka till knalleland och hämta lite saker på intersport innan vi åker till Nittorp.

Hejsvejs!

Jag vill inte ha 43 barn!

så stog det i ett sms jag fick från Martin för en liten stund sen..
vi har skämtat om att vi ska ha 43 barn, flera stora hus och en massa pengar! de där med husen och en massa pengar kan jag tänka mig, men 43 barn är liite för mycket. fast efter 10 ungar borde dom nästan flyga ut, så de kan ju inte bli så svåra förlossningar.. haha ;D risken finns ju att man blir lite slapp där nere bara.. men med lite knipövningar så kanske det ger sig ;) haha
ahja, det ja ville komma fram till var att ja tror martin är lite trött på hockey-ungarna nu. Stackarn! :)

Uppe mä tuppen!

Martin drog för en timme sen, jag var duktig å gick upp ja mä :) man vill ju inte verka lat och sova bort heela dagen ;) nu ligger jag i sängen och ser på top model.. men jag blir snart knäpp.. klarar knappt av att titta på dom. man skulle kunna tro att vissa av dom är 14. de bråkar om sånna småsaker!? äh, j*vla fjollor! men de är ju bara min åsikt! :) de värsta är att jag inte kan sluta kolla.. haha :D

Idag är ingen vanlig dag för de är Danielas födelsedag

boooring! alla jobbar hela dagarna medan jag går runt här hemma och inte har något att göra. Fast jag är inte avis. idag sov jag till halv tolv :) Martin drog till ishallen halv åtta imorse. stackarn är ledare på hockeyskolan och han är redan trött på ungarna. :D igår drog han ännu tidigare och jag märkte knappt när han vaknade och gick upp.

Idag har jag varit på stan med Elin en sväng :) och till bibblan å lämnat in några böcker åt Stina å Boije.. jag som inte har nått att göra på dagarna får gå ärenden åt de andra :)

Nu ska jag packa väskan och bre några mackor sen är det dax för fotbollsträning :)
Måste skynda mig så jag inte missar bussen! :)

Puss

förresten, idag fyller världens bästa Daniela hela 24 år! Inte illa! ;) GRATTIS!


packåsna

jahapp. då var ännu en sommar här hemma i dalarna slut. och ett helt år kvar till nästa. lite tragiskt!
nu har jag packat väskan.. men jag har nog glömt hälften. jag tyckte att jag packade på bra och fick plats med allt ganska enkelt. tills jag kom på att jag har två par skor som ska ner, några tjocktröjor, köttfärs, alla saker som står nere på toaletten, å lite till.. och vips så var den nya liite större väskan som pappa köpt till mig precis lika liten som den jag hade innan!? :/ jag fattar inte hur det går till.. jag har gjort lite omjusteringar nu, och jag tror att med lite kraft och en massa jävlar anamma så ska det inte vara några problem att få igen dragkedjan :)

ikväll har jag bjudit några av världens bästa brudar på tacogratäng och jordgubbar doppade i choklad ;) jag måste skryta och säga att det var väldigt gott!! :) men matlagning har ju alltid varit lite av en dold talang hos mig..

nu är det nog dags att sova. Anna kommer och hämtar mig kvart i åtta imorn. Jag ska åka med henne till västerås, sen ska jag ta ett tåg därifrån :)
Puss å godnatt!

I love you baby

Martin har åkt hem nu :( det betyder att det inte är någon som ligger i min säng när jag kryper ner under täcket och ingen som håller om mig tills jag somnar. det kommer inte vara någon som tar mitt täcke och inte någon som snarkar heller. det kommer vara väldigt tomt - det vet ja! :(

Jag saknar honom!


you'll never walk alone

Sitter på lillebrors rum och kikar lite på hans nya dator. snacka om skillnad när man har suttit vid pappas dator några veckor. det här går raketsnabbt om man jämnför :)

det är dålig uppdatering här som vanligt. jag har beslutsångest.. vet inte om jag ska radera bloggen eller ha den kvar!? risken finns att jag har den kvar och uppdaterar en gång i månaden eller så - vilket är jävligt tråkigt! aja, vi får se..


på torsdag åker jag tillbaks till borås, rutin, fotboll, mer regn, bra brudar, mitt nya rum, nya äventyr.. och martin såklart. :* på torsdag påbörjar jag mitt tredje år i borås.. och kanske det sista? kul ska det bli och jag ser fram emot ännu ett år i blöta regniga väldigt braiga borås :)


ikväll ska vi mysa med tacos! men först ska rummet städas. Pappa har tyvär sett dammråttorna som kryper på golvet så nu måste jag städa. hejhej!

å så var det måndag igen..

helgen har varit toppen!! i torsdag var jag till borlänge med brudarna, fikade på emelies mammas nya café och shoppade presenter till söder på kuppan. sen avslutade vi kvällen i emmas stuga i lunån. åt god mat, badade och spelade spel :) det var lika bra som alltid :) i lördags var det födelsedagskalas at söders nya place.. och jävlar vilket party!! inte undrapå att man var seg igår.. och jag som var nykter i lördags!?.. haha :) helgen avslutades med bakis-käk på grillen. super!! :)

Idag skulle vi åkt till gullberg och klippt gräs egentligen. men istället får vi sitta hemma och vänta på nån teliasnubbe som ska komma och installera telefon här. han kunde inte säga vilken tid han skulle komma, så det är väl bara att vänta å se..
jag har sagt att jag ska till banken i en vecka nu. så jag funderar på om jag ska klä på mig och ta en promenad dit snart.. men snart kan ju lika gärna vara imorgon..

Kanske lite inaktiv?

Kan man bli av med bloggen om man är alldeles för inaktiv? typ att den blir raderad eller nått sånt!? isåfall ligger nog jag rätt risigt till.. jag har tröttnat på det här med blogg. har ju ändå inget vettigt att skriva, det mesta känns ganska tråkigt och meningslöst. sist jag skrev ett inlägg var i maj.. ändå finns det några tappra läsare som är inne här på bloggen dag in och dag ut.. jag kanske ska fortsätta skriva något tråkigt och meningslöst för eran skull? en gång i månaden eller så? :) ni verkar ju vilja läsa det!?

Jag kan uppdatera er med att jag befinner mig hemma i dalarna just nu. pappa har kommit riktigt långt på huset i pålsbo och vi har äntligen flyttat hit :) så i tre veckor framöver ska jag ligga i en solstol nere vid sjön och njuta av att vara ledig. om vädret tillåter vill säga :) inga måsten, bara - jag gör vad jag vill, när jag vill!! (Tills pappa tvingar mig att fixa veden, måla bastun, klippa gräset eller något annat mindre roligt..)

Hoppas ni har en bra sommar :) Min har varit riktigt bra hitills, om man bortser från att jag knappt spelat någon fotboll sedan april.
Ajöken sa fröken! nu väntar en dryg väldigt kort springtur i värmen.

RSS 2.0