Kommentera mera! :D

Vi hade orienteringsprov idag! Har inte alls längtat efter det. Men jag tycker att det gick bra, det var kul :) mitt mål var att komma in under 2 timmar, och jag  var inne på 1.59, 1.58, ungefär! haha :)

Ska ni vara inne och läsa vad jag skriver får ni faktiskt kommentera lite också. Så jag vet vilka som snokar ;)
Nu har jag inte tid med det här, tvätten väntar.


Jag vill ha brända mandlar.

Imorgon spelar vi sista matchen för säsongen, sen har vi en träning + tårta kvar, sen är det slut. för den här gången! Det ska bli skönt, riktigt skönt, att inte behöva åka hemifrån tidigt på morgonen och komma hem sent på kvällen. Hela oktober ska jag faktiskt ha ett liv. Jag ska göra precis det jag känner för! Inga speciella tider att passa (förutom skolan!) inga långa bussresor till matcher hit och dit, helg efter helg. det ska bli så skönt!! jag behöver en paus :)

nu ska jag ta en promenad, sen ner till stan och göra lite ärenden. det var höstmarknad på stan igår. jag hoppas att det är det idag också, för jag vill ha brända mandlar och sura remmar.

På fredag ses vi!


IDIOT


Jag kan då lyckas med precis allt! Skulle egentligen ha varit i göteborg med de andra nu, men istället sitter jag här hemma i min ensamhet :/ kul? nej!
Det jag nu har lyckats med är att försova mig mitt på dagen/kvällen. Jag somnade klockan fyra när jag kom hem från skolan. Men jag hade inte riktigt räknat med att jag skulle sova över två timmar. Så när A-K och de andra kom upp (och väckte mig!!) var jag inte riktigt klar. Så de fick ta tåget till göteborg och se på håkan själva. Så typiskt mig!

Sudiedag


Var lite extra trött imorse, så jag klev upp halv sju istället för kl. sex som jag brukar. Det resulterade till att jag var 10-15 min sen till träningen, men jag tror inte ens att Johny märkte när jag smet in i truppen.
Jag börjar gilla morgonträningarna mer och mer nu (inte för att jag någon gång har ogillat dom!) alla har bra fokus (nästan alla!!) och det är inget knäbb o småtjaffs som det var i början av ettan.
och frukosten efter träningarna är det bästa på hela veckan. mattanterna har börjat lyxa till den som f*n nu :) nu saknas bara ägg och juice. :D

Efter lite missförstånd mellan lärare och elever så har a-klassen studiedag idag :) så jag tog mig lite studiedag jag också. egentligen är det bara engelskan som är inställd, för att lärarna skulle iväg på något. men två lektioner hit och dit är inget man inte överlever :D
Så jag tänkte snart bege mig ut på en promenix i det fina höstvädret :) jag gillar verkligen sverige och hösten, när vädret är såhär :)
Sen måste jag ta mig i kragen och pluggapluggaplugga! det känns som att jag ligger efter i vartenda ämne. kanske inte är så konstigt isåfall..

jag lär. lisa ska.


kommer defenitivt ha träningsvärk i magmusklerna imorgon! skrattade så jag nästan pissade ner mig på engelskan idag :D "Lisa-the-kung-fu-master" och Bettan hade lite catfight. Ingen dålig smäll jag fick på i pannan på Lisa-fisa :D
Det kan vara förklaringen till varför jag inte alls kommit långt på engelskan. På torsdag ska vi ha skrivit klart en berättelse på 3-8 sidor. och jag har skrivit 6 rader, om ens det :/ bra ellen!

nu SKA jag tvätta och äta skinksås, sen SKA jag skriva den jävla engelskan!
sen blir det tv kl. 9 :) jag och ak har väntat hela veckan.

heerråååå! :)

wawawiwa :D

Nu behöver ni inte sakna mig mycket längre! Jag kommer hem första helgen i oktober :) om saker går som planerat! :)

ses då, sa blinda sara! ;)


lite vett och etikett, tack!

Lisen hade sparat en bit kladdkaka åt mig tills matchen i lördags, eftersom jag missade fikat efter träning i torsdags. hur sött är inte det då? jag var verkligen jätte sugen på kladdkaka och sur för att jag missade godaste fikat på hela året :) men när Lisen skulle överraska mig och hämta den var det någon som redan varit i kylen och rotat. så gör man inte!! Hon hade till och med "gömt" den längst in. Ligger det en bit kladdkaka på ett fat, fint upplagt och inplastat å allt så ser man att den är till Någon! Jag blir så arg! Jävla du som tagit den! Men Tack iaf Lisen, det är ju tanken som räknas :-)

rolig träning i morse. kan kanske bero på att vi inte var 35 st idag, som vi varit de seaste gångerna :) blir mer roliga övningar när vi är lite mindre. fick inte till ett enda bra skott, men jag har ju fortfarande mina skor att skylla på :D haha

nu lär jag packa väskan och dra till skolan för att sedan åka till träningen :)

och GRATTIS FANNY TILL KÖRKORTET! :D grymt!!

Hello world hope you're listening

There’s someone I’ve been missing. I think that they could be. The better half of me.

SÖNDAG

Idag ska jag göra en massa saker som verkligen måste göras. Läsa historia tex, får säkert ett prov på det på tisdag. Så det är bäst att man är förberedd. Och börja med engelskan, alla har skrivit flera sidor, och jag har såklart inte börjat, har iinte ens gjort en minmap. Alltid i sista sekund! Jag blir så trött på mig själv för att jag aldrig kan göra något i tid. Mitt rum måste städas också, ser bedrövligt ut. Har massor med tvätt! usch. den här dagen får gärna ta slut snabbt!
Jag tänker börja dagen med en god frukost iaf, och det tänker jag göra nu!

HELG

Pinsamt.. Riktigt pinsamt! Jag o Rikard kom precis fram till att vi inte träffats sen jag var i Gävle och hälsade på dom, och det var 13 februari.. Helt sjukt att man kan gå från att träffas nästan varje dag i 10 års tid, till att inte träffas på sju månader.  Tiden har verkligen gått fort. Och han är inte den enda jag tappat kontakten med. Tråkigt att behöva säga det, men det är sant. Ibland känns det som att vissa inte bryr sig om det eller försöker göra något åt det. Men man märker vilka som verkligen är ens vänner. Vilka som ställer upp för en.. I vått o torrt!

Skönt med helg. Är helt slut i kroppen, så den kommer verkligen lägligt! Synd att jag har lite för mycket att göra i helgen bara! Men eftersom att jag alltid skjuter upp allt så får jag väl skylla mig själv helt enkelt. Och jag tänker skjuta på det tills på söndag för imorgon är det match, mot Landsbro.
Sen är det bara en match kvar och sen är säsongen slut. Jag tycker faktiskt att det ska bli jätte skönt :) Jag behöver lite vila från alla bussresor hit å tågresor dit, matcher här å träningar där.
Veckorna kommer inte gå i samma rutiner jämt utan jag hinner med gymmet mer, kan ta ett pass på friskis o svettis när jag vill eller bara göra ingenting. Visst ska jag träna fotboll också, både i skolan och med nittorp, så det är lugnt. men skönt ska det iallafall bli :) och några lediga helger får jag också så jag kan komma hem till dalarna på besök!

Håll tummarna för att det går bra på matcherna imorgon, både för A- och U-laget!

Jag saknar det.

Vanligtvis när hösten kommer tar man skorna och klubban och går upp till hallen. Men i höst blir det inte så. Här nere finns ingen tid, och jag vill inte ta mig tid för det. Mitt lag är hemma och där kommer det förbli. Jag har inte möjlighet att ta mig hem tillräckligt ofta för att kunna spela hemma heller. Jag saknar innebandyn och allt därtill.. så sjukt mycket!

Skoltrött :|

Idag är jag grymt trött. Vill helst bara krypa ner under täcket.
Mitt rum är stökigt, jag har miljoner kilo tvätt och läxorna jag skulle gjort igår blev aldrig gjorda.
Hade det inte varit för min redan höga frånvaro hade jag stannat hemma idag :|
Menmen.. Ibland får man helt enkelt göra det man måste.. Fastän man inte vill!

Sussie flyttar snart till göteborg. Vilket betyder att jag blir själv på biologin :c
Den redan dötrissta biologin kommer bli ännu tråkigare!! Får se hur länge jag står ut.

Något att glädjas över är att Linnea kanske kommer ner den 26:e :) Tjoho för det! :)

nu ska jag duscha, sen pallra mig till skolan!


"#¤%&/!/&%"&/%"#

FY F*TTA JÄVLA ÅÅÅH!!!

fan ta den jävel som snott mina fotbollsskor!

god mat och gott sällskap, en toppen helg med andra ord!

Det blev ingen match i helgen. För min del! Min uppladdning med te och halstabletter var inte tillräckligt bra :|
Istället åkte jag till göteborg igår och träffade syrran. Åt jätte god mat, verkligen mums! skönt att få alting serverat och bara behöva sätta sig vid dukat bord :)  kul att träffa syster också, var länge sen. lite för länge.
efter maten skjutsade syrran mig till emelie, och här sitter jag nu. utanför åker uppskjutet  upp och ner och man hör hur dom skriker :D
igår såg vi på film, lucky you. den var rätt bra faktiskt. och så åt vi massa godis som vanligt :D ingen film utan godis.
vi testade även marabous nya, amigo. vet inte riktigt vad jag ska tycka, smakade lite som att äta en kaka. jag lär nog ge den en andra chans :)

jag tror min blogg är lite under ombyggnad. men jag vet inte, är inte helt säker.
jag fattar noll om alla koder osv. men så småningom, kanske, kanske att jag lär mig. kanske!


nu tänker jag spöa emelie på en vända yatzy!


VILKET KAP ..

Jag är lite trött på min grymt fula blogg. så den som känner sig sugen får ju absolut fixa en lite schysst design till mig. eftersom jag själv inte har en aning om hur man gör. och jag är heller inte så sugen på att försöka göra en, eftersom jag vet att den inte alls kommer bli vacker.

schysst, är förövrigt ett ord jag aldrig kommer lära mig att stava till. schysst, schyst, sjyst, juste? Någon? :|

Igår var det match på arenan, och jag ångrar mig idag att jag spelade.
nu ligger jag hemma i sängen och är sjuk.
jag hade tänkt träffa syrran som är i göteborg över helgen :) kanske passa på att säga hej till emelie samtidigt :)
och imorgon har både a- och u-laget match.
som det ser ut just nu får jag nog stryka alltihop och ligga hemma och dricka te istället.
PISS! om jag får säga det själv! och påtal om det så pissar regnet ner i borås, som vanligt!
tillråga på allt så har jag fått ett nytt blåöga, den här gången är det värre än sist :/ så ja, jag är PEPP!!


Något som gör mig glad en sån här dag är att jag fyndade två par asläckra skor i veckan :)
de skulle ha kostat 1300:- men eftersom det var 75% rabatt kostade dom 375:-
två par skor för 375 kr är precis vad jag behöver :) jag blir så glad! :)
JAG ÄLSKAR ATT FYNDA ;*

RSS 2.0