Lerduvor

Imorrn blir en lång dag. åker hemifrån vid halv åtta och kommer hem runt nio :) har träning 10-12, sen ska vi skjuta lerduvor. så jävla kul :D jag var kung förra året vi gjorde det. haha. hoppas det går lika bra imorgon också, så det inte bara var nybörjartur :) sen har vi träning igen halv fem.

nu ska jag gå och packa väskan sen sova. :) godnatt

Ja e glaa jaa

Hade nyss mysmiddag med elin jag. sicken pudding den bruden är alltså ;) tur att vi altid har så tråkigt ihop och skrattar så lite :( .. eller inte :D nästan så man har träningsvärk i magen efter våra fina stunder ihop.

idag har jag fyndat lite på lager 157. två par jeans o en t-shirt. inte illa med halva priset på saker å ting ;) var inte meningen att jag skulle köpa något men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. vi (laget) har iaf jobbat ihop lite pengar till Italien ikväll. vi fick 10 kr per person som kom till Lager mellan sju å tio.. och i utbyte fick dom gratis fika och halva priset på ett par jeans. vilka kap alltså :p

och tack till er som tog lite frisk luft då och då ;)

Imorgon är det helg! det ser jag fram emot! :D fullpackat schema hela helgen.

en paus i allt slit



tjoflöjt vad jag är trött på att plugga! tur för mig att det är one tree hill på tvn ;)

Jag måste erkänna att jag är ganska lat ibland..

men bara ibland :) typ idag är jag lat. jag orkade nämligen inte gå till skolan idag (inte igår heller för den delen) :) men det är ju så mycket skönare att vara hemma. idag tänker jag faktiskt göra lite nytta också. Eftersom tvättmaskinen är knäpp och är sönder vissa dagar, typ igår, så får jag tvätta idag istället.
Jag måste ha haft något konstigt i min frukost imorse för jag var helt cp på morgonträningen.. haha :D mer cp än vanligt till och med ;) iallafall om man frågar elin ;) men hon blev ganska glad när jag drog ner henne i gräset och rullade över henne.. jag är rätt normal jag! :p

nu sitter jag i köket och pluggar. vi har 1736483 eng. glosor tills imorgon. verkligen toppen! ;) jag kan ju typ 3 av dom. det är en bra början.

Frulle på tantgrön



igår var jag, elin å ak ut och käkade :) hur mysigt som helst. speciellt gubben som raggade för fullt. snackade om hur jävla kåt han var och observerade att jag inte är ett stort fan av champinjoner. vilken charmknutt ;-) jag föll pladask.




emmy kom lagomt till efterrätten.. vilken tjockis ;)



och såhär söta var emmy och ak påväg hem, efter att vi hyrt tre filmer och köpt popcorn :)



sov riktigt länge idag.. hur skönt som helst. sängen är helt klart den bästa uppfinningen på denna jord! :D utan tvekan!
systeryster har varit i götet över helgen så hon kom till borås på en snabbvisit idag. det blev en lång frukost/middag på tant grön. riktigt trevligt!! :) jag hoppas verkligen att hon hittar en schyst lägenhet i göteborg och flyttar ner :) fan va kul det skulle vara. och sen kan jag flytta in hos henne när jag gått ut skolan. vips, där var min framtid fixad :p haha!

nu sa precis ak att hon är klar med mitt musikarbete. gud va hon är söt :) om hon skulle råka ångra sig och ta tillbaks det, (eftersom hon måste göra ett eget också), så är bergman min backup.. han har lovat att fixa mitt arbete i utbyte en vecka på hemmet, inkl. gratis mat ;D haha! det är ju lätt värt det :D

nu mina vänner ska jag rista in 70 engelskaglosor i skallen, och läsa lite shakespeare. sen ska jag poppa popcorn och slå mig ner framför tv:n!

Tack och hej, leverpastej :)

Mysfredag

igår hade vi myskväll. bakade kladdkaka och såg på Lets Dance :) jag och emmy somnade i soffan och när vi vaknade var både elin och ak borta :| elin är fortfarande borta, jag hittar henne ingenstans. och mina pengar på mobilen/gratis sms är slut.. så jag känner mig något handikappad! förhoppningsvis dyker hon upp snart :D

Kvällen slutade väl inte lika bra som jag hoppats på. och att du kunde sjunka såhär lågt trodde jag faktiskt inte.
Det finns inte ord som förklarar vad jag känner för dig.. Men du har själv bevisat att du inte är värd det.

nu ska jag ta en promenad till gymmet, sen hem och göra lite nytta :) mitt rum behöver städas, tvättkorgen behövs tömmas och jag har nog tusen läxor. blää :c

Ha en bra dag :)

Jag är kung ;)

Vi hade handboll på idrotten idag :) och jag kan tillägga att jag ägde ALLA. haha :D en del kommer ju garanterat inte hålla med mig. men jag tycker jag var bra ;p det är bara för er att erkänna.. jag är kung ;)


ligger i sängen och ser på one tree hill. det är gamla avsnitt, men dom är fortfarande lika bra :)  och chad michael murray är fortfarande lika snyygg! :D om jag inte gifter mg med robert pattinson när jag blir stor, ska jag gifta mig med Chad. tänk er vilka snygga barn jag skulle få.

ak is still going sjuk.. :c så jag får åka själv till träningen idag igen. tråkiga bussresor :/ men idag tränar vi klockan åtta så jag kan ta tåget :) vilket betyder att jag kan vara hemma en timme extra :) göött! :)
nu ska jag ta en tupplur. så jag orkar med alla tester på dagens träning :/ inget jag ser fram emot direkt..

Nakenchock

Idag har jag blottat mig för killarna som renoverar mitt badrum. mycket bra gjort!
Jag tänkte ta en dusch och gick i trosor och bh. hade inte riktigt räknat med att jag skulle möta dom i korridoren :/
Tur jag inte gick i enbart trosor.. som man kan göra ibland om man ska ta en dusch eller hämta nått i tvättstugan tex. haha ;p


Godmorgon gott folk! :D

Tjoho vad jag är på bra humör idag. haha :)  det måste vara för att jag skrattade så mycket innan jag somnade igår. hade en inte såå givande konversation med tre nötter igårkväll. ibland kan man börja undra vad det är för folk man umgås med egentligen.. nämner inga namn. haha ;p
träningen imorse gick bra. vi körde en del taknik/balans, och en mot en med avslut på mål. å foten funkar fint om jag tejpar. :)
Nu ska jag ta en dusch sen iväg till skolan och käka lunch innan dagens lektioner börjar.




Lagbild från osbycupen-09.. Karré står i duschen så hon blev tyvär inte med på bilden.
Fler bilder orkar jag inte lägga in nu. så det får bli en annan gång :)

18-årsfest

Igår var jag o Elin på 18-årsfest :) tvillingarna fyllde år i veckan så dom bjöd på tjejmiddag/fest :) jag glömde tyvär min kamera hemma, UTANFÖR dörren ( :| ) så några bilder när det strippas, juckas eller skalas banan får ni inte se. vi hade iaf skit kul :D

nu ska jag snart iväg o se på hockey med elin o ak :) sen blir det hemlagad pizza efter det!

It's over..

Om jag visste bättre skulle det inte vara såhär.
Skulle ha satt stopp för det. För länge sen.
Du charmade mig. Du fick mig på fall.
Det ska inte hända igen..

en senil 70-åring

två dagar till sen är det äntligen helg. jag ser verkligen fram emot en lugn helg. inga måsten och inga borden :) jag ska sova ut och bara ha det hur bra som helst. något annat som är hur bra som helst är att Sääf har kommit hem igen :D tjohoo! kanske inte så kul för honom.. men för mig är det det :D

Jag har i princip lika bra minne som en senil 70-årig kärring..
det började med att jag glömde min jacka i hallen efter träningen imorse. och mitt buss- o matkort låg i fickan. så Johny skjutsade mig till hallen igen och som tur var låg jackan kvar. och när vi slutade skolan kunde jag inte hitta mina nycklar.. det visade sig att jag glömt låsa skåpet när jag gick på lektionen så både nycklarna och låset hade legat kvar ovanför mitt skåp. men någon söt en hade lämnat in dom i receptionen.. tack för det :) skulle inte vart så kul att vara utan nycklar igen! ;p Elin skulle nog tröttna rätt rejält på mig då. haha :) när jag väl fått mina nycklar igen gick jag och AK till gymmet. och där glömde jag mina örhängen. haha! jag blir inte ens förvånad längre. i måndags kom jag på att Niklas, min halvbror, fyllde år i lördags! det är ju också bra..
 jag undrar hur senil jag kommer vara när jag verkligen är 70. :| 

på fredag har vi prov i historia. jag har inte läst en sida. så det är nog dags att börja nu.
men vad är det för vits att plugga.. jag har väl ändå glömt allt tills på fredag.

vi tog oss hela vägen till skåne och tillbaks.. med den berömda minibussen.

Hemma igen. skåne var toppen! :D fotbollen gick inte så bra, men vi hade kul ändå :)
nu måste jag plugga. den här veckan kommer bli tuff!
detaljer och bilder kommer upp senare. inte idag.

Ha det bra!

Fredag hela veckan

jag gillar fredagar. då har man en heeel helg framför sig, utan skola.. tänk om man kunde ha fredag hela veckan. det skulle va skönt :) men det skulle nog inte riktigt funka.

om 2  timmar bär det av ner mot skåne.. RIKS BORÅS ON TOUR! precis som förra året ;) det kommer bli så jävla bra. vi spelar öppningsmatchen imorgonbitti klockan 8, mot hemmalaget Osby.

nu ska jag fortsätta packa. vi hörs på söndag!

JAG ÄR SÅÅ TAGGAD! DET KOMMER BLI BRA! BRA SOM FAN! :D


vad skulle jag göra utan min vän Anna-Karin?

jag försov mig imorse. såklart.. ak ringde och väckte mig kvart i sju. så jag hann till träningen iallafall. kanon!

sista dagen på lovet

jag gjorde bort mig rätt rejält idag.. jag skickade ett sms till pappa som INTE borde ha blivit skickat till pappa. haha ;D höll på att dö när jag fick ett sms av pappa där det stog "jasså", då fattade jag att jag skickat till honom och inte till AK. men men.. så kan det gå ;) bara så typiskt mig att göra något sånt. haha





nu ska jag borsta tänderna sen lägga mig i sängen och börja läsa eclipse, den tredje av twilight-böckerna :) det är typ 600 sidor och jag måste läsa ut den innan v. 3. så jag har ju lite att göra. för det är väl vecka 2 nu? vilken bra koll jag har.. :s haha! iaf så läste jag första och andra boken på 4 dagar, så jag ska nog hinna läsa ut den här på en vecka :) gud vilken nörd jag är när jag får tag på en bra bok.
godnatt gott folk. ska bli kul och se imorgon om jag vaknar när klockan ringer kl 6.. jag har svårt att tro det ;p

Bus i lekparken









ungefär så kul hade vi igår.. :D

vill inte lämna elin :c

klockan är fem på morgonen och elin sitter här bredvid och målar naglarna. ;p hockeyn slutade inte som vi hade hoppats. jävla kanada! :c men men.. inte mycket att göra åt nu!
imorgon är sista dagen innan skolan börjar igen :( det känns sådär. mycket som jag egentligen borde ha gjort under lovet som inte blivit av. kanske inte är så konstigt med tanke på att jag och elin klivit ur sängen vid 3-4 dom senaste dagarna.. hur skönt som helst. så jag klagar inte ;p men dagarna har sprungit iväg :P
mina nycklar kom idag så nu är det väl dags att lämna elin :( kommer bli tomt som fan. och tråkigt.. vi har haft så jävla kul den här veckan :D


det tog lång tid som fan att lägga upp alla bilder så jag får göra det imorgon eller något.. :) men jag bjuder på en iaf :)
nu lär jag försöka sova. så jag inte vaknar vid 6 imorgonkväll. :D



HEJA SVERIGE

Nu är det JVM final som gäller. heeeja sverige!
sitter i soffan o myser med ak o elin :) har nyss varit ute på äventyr i kylan. så nu dricker vi varm choklad och äter rostade mackor.. gottis :-)

det kommer bilder på vårat äventyr lite senare ;)

mysig kväll med mycket godis

Klockan är halv tre och varken jag eller elin är trötta.. snacka om att ha vänt på dygnet :| idag tvingade vi upp oss ur sängen halv ett. det kommer ju inte bli kul när skolan börjar på onsdag och vi har träning 07.30. jobbigt!

ikväll var Elin, Karin och Cissi här. vi åt alldeles för mycket godis och såg på tv :)
nu ska vi äta scones. sen måste vi nog försöka sova. :D


KLANTSKALLE x100000

I tisdags missade jag tåget till Borås. Jag hade kollat fel tid. typskt mig! Söta pappa fixade en ny biljett till mig till nästa tåg. Sen tog vi en fika och efter det skjutsade pappa mig till stationen igen. Väl på stationen efter att pappa åkt hem igen kom jag på att min "Borås-nyckel" hänger kvar hemma i nyckelskåpet! BRA ELLEN!
Nu bor jag hos Elin tills på måndag, då min nyckel förhoppningsvis ligger i Elins brevlåda.
Varför händer sånt här BARA mig?

Nyår var toppen! Verkligen huur bra som helst. :) Tack alla söta för det!
Nu sitter jag o Elin i soffan o ser på film.. och spelar spel på msn. haha ;D hon är så jävla bra den bruden.

RSS 2.0