Jag lever

... ja, det gör jag faktiskt :) fotbollen och skolan tar väldigt mycket tid just nu och när jag väl är ledig orkar jag inte slå på datorn. dom senaste två veckorna har jag knappt suttit vid datorn överhuvudtaget. och jag tycker det är riktigt skönt :)

det var bara det jag tänkte säga. och att jag har en mobil igen, så nu får ni tag på mig igen om ni vill något ;)
ha det bra :)

Film och kladdkaka

Idag är jag sjukt trött.. somnade i soffan när jag kom hem, sittandes rakt upp o ner. vaknade av sms-signalen men somnade om lika fort igen :| sen vaknade jag igen när AK kom upp hit och ropade.. annars hade jag nog suttit kvar framför tv:n och sovit nu ;P inte så konstigt att jag är trött, med tanke på att jag satt uppe och skrev historiafrågor till halv tre inatt :s jag kunde inte sluta när jag väl hade börjat.. vem vet när jag tar tummen ur och pluggar nästa gång liksom ;)

nu ska jag skynda mig ner till AK och slänga mig i hennes säng.. ;) vi ska se film och käka kladdkaka :) fast jag kommer ju garanterat slockna efter bara några minuter.. så det är ju bäst att välja en dålig film så man inte missar något bra :d


vi är rätt söta ibland.. ;)

GODNATT! :)

Fuller

" m i f f   ä r   d i   v a k e n   s å   k o m   n e r   f ö r   s t a n a  : D"

haha :) Stina skrev precis till mig på msn..  hon är liite dragen ;)

ÄRE FEST SÅ ÄRE

Emma fyller 18 idag.. så självklart är det fest :) hon fick en jävla massa alkohol av oss i present :p lika bra att ladda upp förrådet lite :) haha . . det är fullt ös där nere. tårta, alkohol och allsång, kan inte bli bättre än så ; ) synd att jag måste plugga lite innan jag går och lägger mig :( så jag var tvungen att svika.. men dom lär ju hålla på hela natten, så jag hinner nog ner en sväng senare ;D haha

vet ni vad jag har glömt att tala om!? ;D att jag vann 1000 kr på resultatlotterna i helgen. inte helt fel ;) kanon tills jag ska shoppa med systeryster i götet på måndag. wihoo ;)

Pappa är en TIA



J ä v l a r . .  P a p p a   v a r   e n   r i k t i g   p u d d i n g   s o m   u n g  ; )
J a g   g i l l a r   f r i l l a n . . å   d e n   u p p k n ä p p t a   s k j o r t a n .  
H E T T ! !


Måndagmorgon

Jag har precis kommit hem från morgonträningen :) ganska seg träning.. anfallsinriktat två mot två. tror att en del var rätt trötta och slitna sen gårdagens matcher. men det är ju måndagmorgon, då är det tillåtet att vara lite seg :)
nu börjar jag inte fören kvart över två :) det gillar vi.. superskönt :) ska tvätta lite och göra en del skolarbeten. men först av allt ska jag ta en dusch! :)


Ska'ru ha en stänkare

Ikväll har vi sett på Beck.. Elin kom som vanligt och kollade på tv här ;) Ingvar Hirdwall, Becks granne, vilken jävla stjärna.. "Ska'ru ha en stänkare?"  haha.. så jävla goo :p

Tipspromenaden idag gick bra :) Kul att det var såpass många som vågade sig ut på en promenad i kylan, även fast det var väldigt mycket skidor på tv:n. Ingen lyckades dock lista ut våran superbra skiljefråga.. Inte allt för oväntat. Den var trots allt ganska svår! men ett par tre stycken var åtminstånde hyffsat nära :)
Efter tipspromenaden hade Nittorp match. Vinna eller försvinna. Tyvär gick det inte riktigt som vi hade hoppats. :C dom vände 1-3 till 3-3. Men Jonstorp gjorde 3-4 i öppen kasse i slutminuterna. Surt!


Om en månad åker jag till Italien! Det är inte alls meningen att ni ska bli avis ;)



- GODNATT! ;)


Tipspromenad

vi krossade p16 igår.. rent fysiskt. dom föll som kägglor i varje närkamp. dom killarna kan nog behöva lite av Reines fysträning :p haha. men vi förlorade :( dom ledde med 3-0 i halvlek, då ryckte vi upp oss och vann andra halvlek med 1-0. så matchen slutade 3-1 till killarna. :( men vi var nöjda ändå :)

nu ska jag och ak ta bussen till tranemo, och till emelie :) för idag är det våran tur att fixa tipspromenaden i nittorp. ta å kom dit, det är riktigt fina priser.. och en jävligt bra skiljefråga, för den har jag och ak fixat :)

Ha en bra dag!

RSS 2.0