Matchdag

Idag ska vi krossa p16 :) vi kommer ju få springa som faaan.. snabba jävla killar :/ men det ska bli grymt kul. håll tummarna för oss! :)
nu måste jag kila.. annars missar jag bussen :)
PUSS

Film med Elin

Elin dissar twilight. Hon tycker att vi har sett på den för mycket dom senaste dagarna. Hur kan man tycka det? :O .. så vi ska se Tristan och Isolde istället.. Världens näst bästa film ;p James spelar Tristan, vilket inte är helt fel ;)

James Franco, kanske världens näst hetaste man.. efter Pattinson ;)

TWILIGHT - världens bästa film

jag och elin ska se på twilight.. ovanligt? inte ett dugg :D


jag har pratat med världens bästa bänny idag.. fan vad jag saknar dig bruden ;) kul att du är så klok och kan komma med lite smarta råd ibland.. det måste vara åldern ;D haha. Tant-Jenny!! :)

nu blire film! godnatt :)

Skönt med en ledig dag

Jag vaknade lite sent imorse så jag var tvungen att springa till träningen. Men jag kom dit lagomt till när vi skulle samlas.. uppvärmd och klar :) det är ju inte alls ovanligt att jag snoozar ett par extra minuter när jag får chansen.. vilket ofta resulterar i att jag blir lite sen.. menmen, bättre sent än aldrig. eller? ;)

träningen imorse var kul. och jag körde min första träning utan tejp, sen i november. såå skönt! :) foten börjar kännas riktigt bra nu. peppar peppar!! ta i trä! :) så jag hoppas på att bli av med den där jävla tejpen så snart som möjligt.
nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra väldigt mycket nytta här hemma.. innan det är dags för nästa träning :)



Fettisdagen

Idag är det fettisdagen och jag har ätit en semla. Gott var det!


Ryggsträngsdjur och Martin

Har precis fått reda på att vi är lediga imorgon!! TJOHOO :D
Vilket betyder att jag har massor med tid till att plugga biologi. TJOHOO :D

Sitter i skolan och försöker plugga nu. Men Martin bara stör heeela tiden. Så jag är tvungen att prata med honom istället för att läsa om ryggsträngsdjur. :p Hade jag haft chans att välja skulle jag ju lätt valt ryggsträngsdjuren.. absolut.

nu ska jag försöka plugga lite :) Hejsvejs.

självdisciplin

Läst igenom alla papper, strykt över det jag vill ha med och skrivit tre rader.. ja, längre än så har jag faktiskt inte kommit. det är konstigt hur man kan komma på så många bortförklaringar till att inte behöva plugga. både bra och mindre bra. om 4 minuter kommer emmy in till mig, då ska vi se på gossip. jag tänkte först att jag skulle se det, sen ångrade jag mig och tänkte prioritera musikarbetet före. men jag fick ett sms av emmy och helt plötsligt hade jag gjort några omprioriteringar. jag kom på att jag har ju faktiskt hela natten på mig att plugga. smart va? NEJ.. jag får nog ta och jobba på min självdisciplin.

nu kom emmy :) så jag är väl tvungen att sluta plugga. synd.

Svettiga fotbollsstrumpor

Matchen igår tog rejält på krafterna. Jag är helt slut idag :) jag vaknade första gången vid 10, men somnade om och klev inte ur sängen förens 12.. men det är ju söndag, och på söndagar är det tillåtet att sova länge :) nu ska jag plugga lite grann, sen måste jag nog packa upp väskan.. den står fortfarande på samma plats där jag ställde den igår när jag kom hem.. orörd. svettiga fotbollsstrumpor, blöt handduk, och benskydden vill jag inte ens tänka på :| usch, det kan inte lukta gott nu.

nej, som sagt, nu ska jag plugga. sen väntar en kväll framför tv:n :)

Vi haar vunniit, segern är våår!

Vi vann matchen idag, med 3-2.. så jag och AK kunde åka hem med ett leende på läpparna :) jag var mest glad för att jag orkat spela i 90 minuter. så nu hoppas jag att halsen inte är allt för dålig imorgon och att jag ska kunna träna som vanligt den här veckan :) sen väntar nästa match på torsdag och ytterliggare en match på lördag.

ikväll har vi tagit det väldigt lugnt :) var knappt så vi orkade laga mat när vi kom hem från matchen. vi såg på melodifestivalen, som förresten bara blir sämre och sämre för varje år som går :( jävla flopp!! och sen somnade vi i AKs säng allihopa. Eller alla utom Stina ;p

Imorgon blir det en lång sovmorgon. För det är jag värd! :) Sen ska jag plugga hela dagen. Musikarbete, engelska och biologi.. usch, det här kommer inte bli en rolig vecka. Jag längtar redan tills på fredag :) haha

Godnatt.

Laddar inför årets första match

Klockan 15.00 idag drar årets första träningsmatchen igång.. Nittorp - Byttorp. Det ska bli jävligt kul, eftersom det betyder att jag och AK ska spela mot Elin, Stina, Sarah, Ellen, Backen, HC, Fadila och Lina.. Självklart är vi ju fler än 2 spelare i vårat lag, men det är bara jag och AK som går riks, medans dom i Byttorp är åtta stycken.. Vi tar bussen ner till Arenan som vänner, men när vi kommer dit blir det blodigt allvar :D haha. Får se hur rolig middagen blir ikväll :)

Jag och Elin sitter i min säng och laddar upp med lite twilighht. det är tredje gången jag ser den på mindre än ett dygn. och den blir bara bättre och bättre :) Jag är lite smått förälskad i Edward Cullen faktiskt.

jag börjar bli lite nervös nu.. men det är nog mest för att jag har varit sjuk och inte tränat någonting i veckan. :/ och det är ganska mycket stolthet som står på spel.. :) men man ska vara lite nervös. då spelar man bra ;D

 

Jävla sjukdom

Jag har dragit på mig en jävla förkylning.. såklart :/ lagom tajming eftersom träningsmatcherna drar igång på lördag. min vanliga otur. men men , jag har ätit kärleksmums och druckit te hela dagen, så nu borde jag bli frisk snart :)

jag sov till 12 idag. sen dess har jag gjort absolut så lite som möjligt :) det är det som är skönt med att vara sjuk. men kan göra ingenting alls, med gott samvete.. nu funderar jag faktiskt på att göra lite nytta. blev peppad som fan till att städa mitt rum när stina sa att hon skulle städa och satt på musiken på full volym ;D
ja, städning får det bli. jag ska städa bort den här jävla sjukdomen!


Utmaning

Jag blev utmanad av Daniela

Gå in i mappen mina bilder.
Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i mappen.
Visa bilden i bloggen och skriv sedan något om den.
Utmana 6 st andra.
Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade.


Jag spöar Jojje på tv-spel.. för väldigt väldigt länge sen :)

Jag utmanar den som känner att den vill bi utmanad.

Snoddas, kärleksmums, mockarutor, kalla det vad ni vill



Nu ska jag och AK baka.. och efter det ska jag plugga engelska. :) Så jag tänker slå av datorn nu, annars kommer jag inte få någonting gjort idag. Om ni vill något finns jag på mobilen, hej!!

En avklarad. Fyra kvar.

Skolan idag var inte så pjåkig ändå. Måndagar brukar inte vara allt för dryga faktiskt.. Vi har bara tre lektioner! Och Stefans lektion kan ju knappt räknas som en lektion.. Så vi har väl 2 & ½ ;D
Nu är det bara fyra dagar kvar sen är det helg igen!! :) BRA BRA BRA! Det går fortare om man räknar ner ;)

Nu ska jag iväg och sparka boll. Och vi ska säkert springa skiten ur oss :c
H
a en bra kväll.

kanske ska lägga fotbollsskorna på hyllan

jag lovade ju att jag skulle uppdatera.. så jag lär väl göra det nu.. innan jag somnar :)
nu är det slut på lovet och skolan börjar imorgon. :c jag är verkligen inte sugen på att sätta mig bakom bänken igen. men skolan har ju en del positiva saker också.. som luffarschack och sten, sax, påse. (ja, det är vad vi håller på med på lektionerna!)

Vi hade ytterliggare en heldag med laget igår :) tränade i dalstorp på morgonen och i ulricehamn på kvällen. Mellan träningarna hann vi med att äta väldigt god kyckling hos Sippe och även utföra dagens aktivitet. Denna helgs aktivitet var bowling.. och vem tror ni vann? ja, såklart. det var ju jag :D jag blev erbjuden att gå med i ulricehamns bowlingklubb.. och det säger ju sig självt ;) jag var bäst helt enkelt. Damen som jobbade där trodde inte på mig när jag sa att det bara var tur ;p haha.. det kan inte vara annat än tur när man bowlar en gång om året, ungefär! men hon sa att jag hade förutsättningarna, och att jag bowlade som man ska göra.. så nu ska jag kanske lägga fotbollsskorna på hyllan och satsa på en bowlingproffs-karriär istället.. vad tycker ni? :D haha, nu ska jag sluta skryta och gå och lägga mig istället.
Morgonträning imorgon. 07.30, as usual :/ trevligt att börja veckan med ett pass fotboll.. innan man ska till skolan och lära sig något nytt och vettigt :-) sen blir det årets första grusträning, för min del.. dom andra tjuvstartade medan jag var hemma i hyttan.

Nej, godnatt nu. Jag somnar snart!!


förresten, datumet på bilden under stämmer inte. Jag är säker på att det var en sommar.. men jag kommer inte ihåg vilken. :)

nu är det slut på det roliga :(

fan va jag är trött. blev ganska sent igår :) jag vill ha lov i en vecka till. det skulle vara skönt!! :)
jag orkar inte skriva mer just nu. måste tvätta.. men jag uppdaterar senare :)
Hej så länge ;p



jag vill ha sommar också :) bilden är sen sommaren 06 tror ja!! : )

har lite bråttom

jag har verkligen inte tid och sitta här.. pappa ska skjutsa mig till tåget om en halvtimme och jag har varken packat väskan eller klätt på mig.. klev typ nyss ut ur duschen ;) så jag har lite bråttom.. men äsch, varför stressa för? jag har ju all tid i världen. det tar 10 min och packa, 2 min att klä på mig, och 30 sek att sätta upp håret. och sen är jag klar.. haha :p
eller så blir det så att jag springer runt som en yr hörna i underkläderna och hittar inte mina saker jag måste ha med mig.. det visar sig!! :)

har ni inget bättre för er idag kan ni ju alltid skicka ett sött sms till mig när jag sitter på tåget.. det skulle göra resan mycket roligare ;)

Borta bra men Hemma bäst

idag upptäckte jag verkligen hur mycket jag saknat Christopher och Rillo -.- och tiden i nian när vi umgicks alldeles föör ofta ;) men Rickard har lovat att dom ska komma ner och hälsa på mig snart, så fort hockeyn är slut :) och något sånt glömmer jag ju inte bort. hur senil jag än är!!
idag spelade vi iallafall guitar hero och käkade kladdkaka.. rätt naajs ;) och jag är riktigt grym på guitar hero.. *host* haha. nej, fyfan va värdelös jag var. allvarligt talat, helt jävla kass var jag :D i början.. men sen så, i slutet klarade jag faktiskt några låtar ;p dom andra två töntarna var ju hur bra som helst. gjorde inte ett fel :/ men dom har ju inget liv!! haha. ja, jag var ganska sur där ett tag ;p


ikväll har jag och pappa varit ute och åkt skooooter :D super mysigt ;) pappa hade inte en chans att hänga på när jag tröck gasen i botten! :D haha.. och sen blev han sur när jag sa att han körde som en kärring.


Skoooooooter ;)



jag vill inte gå och sova :| för imorgon när jag vaknar måste jag packa min väska och lämna vackra fina dalarna :(
Jag har lärt mig att uppskatta allt fint jag har här hemma..

Torsdag, sista dagen hemma :(

Gutenmorgen ;) om ni inte visste det så har jag faktiskt läst tyska i 4 år.. men det där är ungefär vad jag kommer ihåg :p haha. men vafan, på 4 år hinner man ju inte lära sig så mycket ändå :D eller!?

idag är sista dagen hemma i dalarna, imorgon tar jag väskan och drar igen. det är både bra och dåligt.. ska bli skönt att komma till borås igen, men jag har inte träffat hälften av dom jag vill träffa här hemma. :C det vore mycket mycket bättre om lovet var två veckor istället för en :) eller om jag kunde trycka på en pausknapp i borås när jag åkte hit, sen när jag kommer till borås igen trycker jag på play och vipps så har jag inte missat något  :D shit, det tror jag att jag ska uppfinna. och sen skaffa patent på :D haha. jag som är så smart borde ju kunna fixa något sånt ;)

nu ska jag ner och käka frukost, sen har jag en hel del saker att göra idag :)
ha det bra, ciao ;)

spark i pungen ;)

matkoma.. usch! :/ snacka om proppmätt.. har precis tryckt i mig varma mackor och massor med varm nyponsoppa och grädde :D det satt inte helt fel vill ja lova ;) som en smäck kanske man säger.. eller som en spark i pungen ;) haha.. men jävlar vad svullen jag känner mig nu.. jag tänkte att ni kanske ville veta det :p haha

idag har varit en bra dag :) det började med en skogspromenad med Ajja. pulsade fram i en halvmeter snö medan Ajja sprang fram och tillbaka, kors och tvärs och jagade en stackars liten hare.. själv höll jag på att skita på mig när en fågel flög ner från granen precis bredvid mig. hela grenen ruskade till och allt snö åkte i marken. men jag upptäckte rätt fort att det bara var en fågel och ingen stor björn, eller våldtäcktsman som gömt sig i trädet.. och tur var väl det ;)
jag har även hunnit med ett besök hos min söta mamma idag. vi bakade marängrutor som hon skulle ha med sig till jobbet på fredag :) dom blev riktigt goda, så imorgon måste jag smyga dit och sno receptet. så att vi kan variera oss i borås lite, och inte baaara baka kladdkaka :D

nu ska  jag ner och borsta tänderna, sen krypa ner under en filt i soffan och hoppas på att det går någon bra film på tvn :) nattinatti ;)

slicka inte på stolpar mitt i vintern ;)

fyyy faaaaaaaan va kaaaaaaaallt det är!! :c
fram med skoteroverallen, långkallsonger, mössa, vantar, raggsocker, underställ och halskragen för nu ska jag ta en promenad med ajja!

vi hörs senare, om jag inte frysit fast någonstans på vägen. tjing ;)




Hahahahaha.. jag har ganska bra humor! ;D

utslagen i soffan :D

en tre timmar lång promenad tog ganska hårt på krafterna igår.. Ajja (hunden alltså) låg utslagen i soffan hela kvällen.. och när hon inte låg i soffan låg hon på golvet i köket.. eller på golvet bredvid mig när jag satt vid datorn :) hon var inte alls sugen på att följa med ut när jag skulle gå en sväng med henne på kvällen ;p haha. stackare! :) men hon var inte den enda som var trött. jag somnade rätt fort när Nora ville att jag skulle ligga bredvid henne tills hon somnat. :p ganska säker på att jag somnade före henne.. med kläderna på och utan att ha borstat tänderna. pappa hade gjort ett tappert försök till att väcka mig. men jag hade bara mumlat något i stil med "mm... snart.. inte hela tiden.." sen hade jag somnat om igen. haha :D det är sjukt vad jag är svårväckt ibland.. typ jämt :D

Imorse vaknade jag med kläderna på.. med Nora på ena armen och Ajja på den andra. måste ha sett ganska söta ut ;) haha

nu ska jag gå och göra mig lite i ordning :) för om 20 min kommer söder och hämtar mig. sen blir det en dag på kupolen med några av mina favoriter :)


morningwalk

jag överlevde natten trots allt.. sov med långkallsonger, t-shirt och strumpor och två täcken.. haha :) imorse hade pappa lagt ett till täcke över mig så jag hade tre täcken när jag vaknade :) då var det riktigt varmt och skönt! :D kanske därför jag gick upp halv elva och inte halv sju när jag hörde pappa nere i köket :p

det är superfint väder ute :) solen skiner för fullt. jag har precis käkat frukost och väntar på att min ipod ska ladda klart, sen ska jag ut i kylan på en morgonpromenad.

ha en bra dag ;)

nordpolen

nu är jag hemma :) det är svinkallt och 7 meter snö ute (det är svinkallt inne också).. tur att jag har med mig ett par långkallsonger då :/ och mina varma stövlar. nej, jag hade ju faktiskt inte räknat med att tillbringa ett par dagar på nordpolen när jag packade min väska imorse. nu måste jag ner och rota i pappas garderob i hopp om att hitta 10 raggsocker som mormor har stickat. sen ska jag leta igenom skrubben på vartenda täcke som finns och sist slå mig ner i fotöljen framför brasan.

vart har min tjocka hud som tål kylan tagit vägen? jag brukar ju inte frysa så enkelt. :| pappa gnäller för att jag gnäller för att det är kallt. men det han inte vet än är att jag ska skruva upp värmen i det här huset till 40 grader så fort han har gått och lagt sig.


sääf är en riktig mjukis :D

idag åker jag hem :) jag längtar verkligen hur mycket som helst :) pappa kommer och hämtar mig i avesta vid fem. sen blir det mys en vecka med mina söta vänner där hemma..

heldag med laget igår. vi var i ulricehamn hela dagen :) tränade 10-12, sen hem till sippe och käka supergod lassagne.. sen blev det tävlingar.. såsom luftskytte, tipspromenad, geografi-frågor, kasta livlina, mm :) mitt lag kom tvåa :( det kan bero på att vi fick två rätt av tolv när vi skulle placera ut städer i sverige, finland, norge och danmark. pinsamt!! haha. efter tävlingarna låg alla utslagna i sofforna hemma hos sippe tills det var dags för träning igen klockan 5 :)

Martin och Sääf var här och såg film igår :) vi skulle se skräckis men Sääf är sån mjukis så han vågade inte se klart. så vi fick byta film :c fast det var nog lika bra annars hade inte jag kunnat sova inatt ;p

nu sa jag ta en dusch sen börja packa :) har liiite bråttom :)
hörs ikväll när jag kommit heeeeem :D


vältränade brandmän ;)

Idag har jag varit på yrkesinformation på brandstationen.. :) vi satt i en sal och lyssnade på en kille som snackade om hur det var att vara brandman.. vilken utbildning man skulle gå osv :) jag hade hoppats på en snygg och vältränad kille i bara byxor.. och så hängslen förstås :D haha. det var ju därför jag valde räddningstjänsten ;) men nej, inte var det nån sån kille där inte :( lite besviken..


om alla brandmän såg ut sådär skulle jag utan tvekan bli en jag med! :D

innan yrkesinformationen var jag och käkade thai med elin, martin och sääf :) det var faktiskt första gången jag käkade thai här i borås sen jag flyttade hit. jag har ju käkat thai hemma och i göteborg, men aldrig i borås :) tro't eller ej! :) haha. lite illa faktiskt :) men jag käkar inte ute så ofta. och om jag gör det blir det oftast pizza :)

nu ska jag slå in antons födelsedagspresent som jag köpte igår :) sen ska jag ta en tupplur innan jag ska käka och dra iväg på träning : ) herrå :*

vi är för lika jag och brorsan ;)

ÄCKELFITTIGAHORIGAJÄVLASKITSKOLA!!!!!!! 
hahahahaha. så heter lillebror på msn :) det känns som att han kan ha fått ärva lite av min studiemotivation :D jag är ju inte heller ett sånt stort fan av skolan.. som de flesta vet vid det här laget ;) jag gillar att vara i skolan, och umgås med klassen. men jag gillar fan inte att plugga på lektionerna :) även fast man måste göra det ibland också.
som Aron sa idag. det skulle vara jävligt kul att gå till skolan, om man inte hade prov :) det håller jag med om. flera gånger om!! :)

har nyss varit ute och kört intervallträning. så nu är jag helt slut :) den sista backen, som var typ en mil lång, tog död på mig..
så nu tänkte jag samla lite krafter och göra fisk o potatis, o spenat.. så jag blir lika stark som alfred ;)


Dyslexi?

tur att jag kan stava idag :) "stakare" och "elmentet".. vafan är det för något? haha. skit samma, ni fattar ju vad jag menar även fast det saknas en bokstav eller två ibland :)

ikväll ska jag sova tidigt.. ska bara vänta på att min tvätt blir klar så att jag kan hänga upp den :) sen är det tack och godnatt! i tid.. för en gångs skull :)

Favorit i repris

Inte så konstigt att hantverkarna/byggarbetarna, eller vad man ska kalla dom, är här så ofta ;) när dom alltid får se halvnakna brudar så fort dom kliver innanför dörren. haha :D men den här killen såg riktigt bra ut. och verkade hur charmig som helst ;) stakarn var ju mer generad än jag var. haha ;p nästan så att jag ska ha sönder elmentet eller något på toaletten, så kanske han kommer hit igen ;) men isåfall tänker jag ha kläder på mig nästa gång..
han var iaf här och tänkte fixa elen på min toalett imorse. så jag mötte honom utanför mitt rum efter att jag duschat.
det känns som att jag varit med om det här förrut? ._.

Målsprutare ;)

Det här kommer bli en bra dag. Det känner jag på mig ;)
Träningen imorse var skiiit kul. Vi värmde upp med en teknikcirkel och 20-minutarn, sen spelade vi smålagsspel resten av träningen. Fy fan va bra vi var :D Jag, Emma, Emmy och Stina ;) mål efter mål efter mål. Grymt kul! :D
Johny skjutsade hem mig efter frukosten och nu ska jag strax duscha sen ta en promenad ner till skolan i det fina vädret. Jag börjar kvart i tolv så jag måste nog skynda mig lite om jag ska hinna äta lunch innan lektionen.
Vi är träningslediga ikväll så jag och Sarah ska till gymmet efter skolan. Sen tänkte jag faktiskt försöka ta igen lite skolarbeten. :) Det är välbehövligt. Men det dyker säkert upp något annat viktigt i eftermiddag som man kan slösa tid på? ;p haha..

Nu är det bara en vecka kvar.. sen så. då smäller det :D hem till snön på söndag! :) så här mycket har jag faktiskt aldrig längtat hem förrut. jag hoppas det är fint väder hela veckan så jag kan åka skoooter ;D och angla.. och åka pulka med Nora såklart! :)

Nu ska jag ta en dusch.. sen till skolan och sprida lite glädje ;)
Jävlar viket bra humör jag är på idag! :D


Enkronamatchen

Godmorgon :) solen skiner för fullt och jag har nyss klivit upp ur sängen.. lite ångest för det just nu :| jag tänkte kliva upp klockan 9, ta en promenad, tvätta och städa mitt rum innan jag ska åka klockan 2.. men som jag sa till AK igårkväll, "om jag känner mig själv rätt kommer jag sova läänge, och inte orka gå upp."  Det blev visst så :) haha! men vafan, det är ju inte hela världen. jag får städa och tvätta när jag kommer hem ikväll istället :)

Idag är det enkronamatchen i Nittorp, NIK - Vimmerby. vi har alltså samlat massor med sponsorer som betalar för ALLA som kommer och kollar på matchen. Och vi (damlaget) ska ut på isen och se lite glada ut, visa upp oss med andra ord :) och nej, vi ska inte ha skridskor på oss. så ni kan va lugna ;) haha! matchen börjar klockan 5, kom dit vettja :) det är fri entré :)

lerduvorna igår gick sådär.. det var nog mest nybörjartur sist :) jag träffade 8 av 20.. haha. fast en del träffade ju typ 2 ;p så lite bra var det ju (:

nu måste jag äta frukost sen ta en dusch!

RSS 2.0