städning eller shopping?

Enkelt val.. haha :D Martin är på match och jag tänkte passa på att göra lite nytta.. städa och tvätta alltså. men planerna blev ändrade.. jag följer med AK och Fanny ner på stan och gör lite nytta där istället. :) det är ju ungefär lika viktigt. och jag hinner faktiskt städa senare..


Skola

Sitter i skolan nu.. Matten var inställd eftersom våran lärare är sjuk, så nu sitter vi (jag martin och spång) i biblioteket och gör ingenting alls. Det känns faktiskt lite skönt att vara tillbaks i skolan. Det nya schemat är bra och lärarna verkar hyffsat okej! :)
Jag och AK har slagit vad om mest närvaro detta år.. Så nu måste jag se till att inte skolka och ta sovmorgon lika mycket som förra året. :) Det blir nog bra! :)

Har bara två lektioner kvar idag, psykologi och mental träning. Kul med lite nya kurser. Sen efter skolan ska jag dra med mig AK till badhuset och simma lite. Men vi kommer nog mest sitta i bubbelpoolen, det är vi värda efter dom här veckorna med hård träning ;)

Förresten, vi säljer newbody om någon är intresserad.. Riktigt bra grejer!! :) Hör av er om ni är intresserade.

Äggkrig och tacos

Nu är helgen slut och på torsdag är det skolstart.. usch vilken ångest! :( mitt rum ser bedrövligt ut, vilket betyder ännu mer ångest.. måste städa. :( Jag råkade kasta ett ägg på martin igår när jag packade upp matkassen. det var inte alls meningen ;) men det resulterade i ett litet äggkrig. det var ägg överallt, på golv, mattor, väggar, men mest på oss, i hår och på kläder.. haha :) så vi fick torka ägg halva kvällen. nu luktar det ägg överallt så jag måste ta fram skurhinken igen :)  det är sånt här trams vi underhåller oss med :D haha. efter äggkastandet myste vi med tacos och snuten i hollywood 3.

kan inte sova

Klockan är tre och jag kan inte sova.. Martin ligger och snarkar här bredvid mig, ibland pratar han lite i sömnen också. haha, sött! :) har sett massa skit på tv:n i hopp om att bli tröttare, men det verkar inte funka. jag hatar att inte kunna somna, man blir så rastlös!
Jag tror jag ska se nått gammalt avsnitt från oc eller oth tills ja somnar..
nä, godnatt på er!

Evil eye



hahaha.. jag tröttnar aldrig på det här klippet :D

Bebisar på rullskridskor



Jävla söt reklamfilm ; )

Måndag

AK är tillbaks i stan å de gillar vi ;) nu ska vi ner på stan och handla och gå till banken.. Ikväll är det match igen! :)

Kanotrace

"Lisen och Ellen i samma kanot, de ska bli blöta.." det var uppgjort av ledarna från början. Men det var inte bara vi som fick bada med kläderna på.. Vi drog ner tränarna Reine, Sippe och Anders i vattnet också :)
Gårdagen var toppen. Vi började med att vinna matchen med 6-0 i strålande solsken. Sen bjöds det på spaghetti och köttfärssås innan vi paddlade iväg. På vägen stannade vi och tävlade, hade kanotrace, spelade lite tennis och golf bla. Jag och Lisen styrde in i ett träd också, men som tur va överlevde vi, med bara några skrubbsår som för övrigt svider som fan :p Trötta och blöta kom vi tillbaks till åsavallen på kvällen där vi grillade och sköt lite straffar..
som sagt, det var en toppendag med ett härligt gäng! :)

Nu ska jag dammsuga mitt rum lite snabbt, sen skynda mig hem till Elin :)


RSS 2.0