Ursäkta

Hej på er! :)
någon förbättring vette tusan om det har blivit.. men när ska jag ha tid att sitta vid datorn? förresten så har elin lånat min dator eftersom att hennes är sönder. och det tycker jag är en godtagbar ursäkt från min sida :p

skolan rullar på :) det är rätt lugnt just nu, förutom att jag har väldigt mycket jag borde ta igen. men det fixar jag senare :) nästa vecka har vi två lektioner på måndag, och matte och nationellt i engelska på tisdag, sen slutar vi. och är lediga resten av veckan :) det ser jag fram emot :)

nu ska jag iväg och träna. hörs om en vecka eller två :p haha

redan på bättringsvägen

nu har jag inget att skylla på, och inget att göra. så jag får väl helt enkelt skriva ett inlägg :) ni ser... jag är redan på bättringsvägen :)

Idag har skolan börjat igen. Men jag är ju ledig tills på torsdag :) det känns skönt att sitta här hemma och göra ingenting alls, när man vet att dom andra är i skolan och sliter :) men samtidigt så skulle jag behöva lite närvaro.
Jag är ledig idag för ett besök hos tandläkaren. Dom ringde för några veckor sen och sa att jag skulle komma dit och laga ett hål.. men hade jag något hål? NEEJ! jävla nötter. men jag gillar ju att gå upp tidigt för att ta en halvtimmes promenad till tandläkaren, få höra att man kom dit i onödan och sen vända på klacken och ta samma promenad hem igen.. Det är nästan så att jag hellre hade känt smärtan efter borren istället för att ha gått upp tidigt heelt i onödan. nästan.

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem med sylt och mjölk. Vi ska göra våfflor ;) Sen blire shopping i Valbo och IKEA! :) det gillar vi! :)


Far o flyg

nu är jag hemma igen :) i världens bästa dalarna. har hunnit med en superbra resa till Italien med bra fotboll, trevligt sällskap och fint väder. en snabb mellanlandning i Borås innan jag for upp hit till dalarna, sov här över natten och styrde skutan mot Åre dagen efter. Har alltså varit i Åre och hälsat på syrran över påskhelgen och det har varit toppen :) nu blir jag hemma tills på onsdag och sen drar jag tillbaks ner till borås igen.. och där blir jag antagligen kvar tills juli någongång. :) tråkigt att jag inte hinner träffa er här hemma så mycket som jag vill :c men i sommar.. då jävlar!! då har vi lite att ta igen :)


jag har tappat en hel del läsare.. haha. men det är väl kanske inte så konstigt! :) jag ska försöka bättra mig, och uppdatera så mycket jag hinner :) kanske inte 3 inlägg om dagen direkt.

men nu ska jag gå ner och lägga mig framför tv:n! :) godnatt på er!

ITALY! :D

dålig uppdatering.. jag vet. :( jag ska skärpa mig.. snart! :D

men först ska jag till Italien och leva loppan! ;) lira fotboll, gå på dejt med beckham och spana in lite schysta italienare ;)
ha det bra här hemma i Sverige! CIAO! ;D

RSS 2.0