1:a advent

Här luktar det pepparkakor i hela huset :) Jag, Fanny och Madde har bakat hela eftermiddagen/kvällen så nu är det mjöl och glasyr överallt. Ont i magen har jag också, men det är väl sånt som hör till när man bakar pepparkakor och äter halva dagen. :) Om man bortser från alla brända så blev resultatet väldigt lyckat.
Ikväll ska jag på bio med brudarna och martin å äta massvis med popcorn och apelsinkrokant. :))


En svensktalande indian?

Det bor en kille här på våran våning som är från Indien eller Pakistan eller något? Han är högskolestudent och bor i ett av rummen som vi fotbollsspelare inte fyller ut. Han kan ingen svenska alls och pratar väldigt dålig engelska så det händer ju ibland (läs rätt ofta) att vi pratar illa om honom fast än att han befinner sig i samma rum som oss, typ i köket. Ingen av oss "fotbollsstudenter" är speciellt förtjusta i honom då han är allmänt konstig och väldigt äcklig och ohygienisk. Han kan tex sitta på toaletten utan att stänga igen dörren.. Mysigt va? Eller ta ett glas och dricka vatten, när han druckit klart ställer han bara glaset upp och ner i diskstället UTAN att diska det.. Kul att använda det glaset sen? Nej! Ni förstår säkert varför vi inte gillar honom. Som tur är är han mest inne på sitt rum och lagar inte mat i köket så ofta.
Iaf.. det jag skulle komma till var att jag drömde om honom i natt.. Jag drömde att vi satt ett par tjejer i köket och åt, och när "Indianen" (som Martin kallar honom :)) kom in i köket började vi som vanligt att diskutera hur vidrig den här stackars killen är. Helt plötsligt vänder den här killen på sig och säger på svenska "JAG PRATAR SVENSKA!" Han har alltså alltid pratat svenska och fattat vad vi har sagt hela tiden..
Nu tror jag att det kanske är såhär på riktigt också.. Indianen kanske kan svenska? Han kanske bara låtsas inte prata svenska för att få höra allt vi säger? Haha :) Men då är frågan, är det mest pinsamt för oss eller honom? :))

Hockey i Nittorp

Min dator är fruktansvärt trög och sliten, saknar knappar och gör lite som den själv vill.. Det är anledningen till att jag inte är så sugen på att sitta vid datorn. Student som man är har man inte råd att köpa en ny heller så jag får stå ut med den här ett tag till.. Kanske får en ny i julklapp om jag har tur?

Eftermiddagen kommer att spenderas ute i Nittorp. Det är hockey i hallen, NIK mot Vimmerby, och jag ska stå i kiosken och sälja hamburgare och korv. :) Förhoppningsvis träffar jag Reine och då är kvällen gjord.. :)

Förresten.. Jag har ju nytt nr nu: 0722-37 14 14. För den som vill få tag på mig ;)

Livet leker


Jag har inte haft lust att blogga på ett tag och jag känner inte för att göra det idag heller..
Så ja tänker bara säga att livet är bra å ja är käär! ;)

The show must go on

Jahapp.. Då var det visst måndag igen. Fast jag tycker att det känns litegrann som söndag.. Det kan bero på att jag försov mig imorse. Vilket resulterade i att jag missade hela träningen och sedan struntade i dagens lektion. Så ja, man kan ju kanske säga att jag har varit lite ledig idag.. Men tro inte att jag fått något vettigt gjort för det.. Tur att vi har studiedag imorgon så man kan få lite nödvändiga saker gjorda då istället.

Nu väntar jag på att Martin ska sluta träna och komma förbi och plocka upp mig. Han ska få äran att köra mig till hemmakväll så jag kan köpa MASSOR med godis, sen åker vi hem till honom och ser på fotbollsgalan.

HERREGUD VILKEN KILLE!!



Är det okej att ha två pojkvänner? Isåfall har jag det nu.

Mariedalcup hela helgen

Ännu en skolvecka fixad, utan större bekymmer. Nu väntar helg, fotbollsavslutning, dygnet runt i boråshallen med mariedalcup, martins hockeymatch och bäst av allt: flera dagar utan läxor.. :)
Det kan nog inte bli så mycket bättre än såhär?

Basket med brudarna

Här går tiden snabbt som vanligt :) Det är ju redan november.. men det kanske det är hos er också? :)
Ikväll har jag, Madde å Sarah varit ute och lirat lite fotboll och basketball. Jag som är en naturbegåvning i det mesta vann flest gånger i fotbollen och sopade banan med både Madde och Sarah på basketen.. haha :) sant faktiskt men nu har jag skrytit färdigt för idag!
Imorgon är lektionerna inställda efter 13.00 och eftersom vi börjar 12.30 imorgon har vi inga lektioner.. Det är inte helt fel! :) Så imorgon får vi se vad vi hittar på för spännande äventyr..


RSS 2.0