imorgon ska vi baka lussebullar

nu har jag städat här hemma och tagit fram julsakerna, bytt gardinerna o fixat lite. men det saknas fortfarande julkänsla. kan inte tro att det är första advent imorn. jag och ak tänkte försöka få lite mer julstämning och baka lite lussebullar imorgon medan de andra är och tränar :) så luktar det jul när dom kommer hem igen. myysigt ;)

och så har jag lovat martin att jag ska lära han åka skridskor utan klubba :D det kommer bli en enkel match.. jag menar, vem om inte jag skulle vara utmärkt för det jobbet? jag är ju kung på skridskor, som de flesta vet :D haha..
och påtal om skridskor så är jesper o markus fortfarande kvar i stjärnor på is. och det är ju bra :) nu om jag skulle ha tråkigt nästa lördag kan jag ju alltid kolla på söta killar i trikåer ;)

Robert Pattinson - mums!

nu förstår jag varför emma har sett twilight två gånger. det var den bästa filmen jag sett på länge. riktigt länge. Robert
Pattinson är så sjukt jävla snygg i filmen också. jag skulle absolut inte tacka nej till han, även om han var en vampyr..



SNYGG SNYGG SNYGG SNYGG SNYGG SNYGG SNYGG SNYGG



Han är inte lite het heller!

pått-frilla o grisnäsa

inatt drömde jag att Linnea hade klippt och färgat håret. hon hade pått-frilla och brandgult hår. det var hemskt! men Linnea var jätte nöjd så jag vågade inte säga något.. haha. rena mardrömmen! hon är söt i de flesta frisyrerna, men det där.. det var något helt annat! jag ser det framför mig hela tiden. när jag kom hem tryckte hon upp trynet mot fönstret, sådär så man får en grisnäsa, och gjorde en ful grimas. och det där håret.. usch! det var inget bra "välkommen hem" :D jag hoppas på en kram och en vanlig frisyr när jag kommer hem till jul. det räcker bra :) haha.

nu ska jag föna håret o sminka mig sen ska jag ta bussen till göteborg. jag o emelie ska ut o käka och gå på bio. twilight :) det kommer bli great :) 
ha en bra kväll, för det tänker jag ha!


En sur o grinig ak.. bäst att passa sig!

den här veckan har inte varit helt fel, ingen skola alls :) igår sjukanmälde jag mig och sov till halv två. det behövde jag.. och idag har vi studiedag. det betyder kanske att man ska plugga lite. och jag tror faktiskt att jag ska göra det! lite iaf! :)

jag väckte precis A-K, så hon kommer vara sur o grinig hela dagen. haha! :D bäst att man håller sig undan. hon är inte att leka med när hon inte fått sin skönhetssömn. jag tror nästan att hon skulle kunna döda en björn, med bara händerna..

NORGE

Nu är vi hemma igen! Norge var great :) Vi hade lite problem med språket i bland bara. haha :)
vi bodde på ett vandrarhem som faktiskt var rätt okej. när jag hörde att vi skulle bo på ett vandrarhem tänkte jag direkt på vandrarhemmet vi bodde på när vi var i london på klassresa i 9:an.. sunket å usch! men det här var fräscht o bra :) första träningen tränade vi ensamma, borås o västerås. andra träningen tränade vi med NTG, norska toppidrottsgymnasiet. det var lite problem med språket då med, haha. men det var bara att nicka o se glad ut :) sen igår innan vi åkte hem så spelade vi match mot NTG, vi förlorade med 4-3.. dom gjorde mål precis innan domaren (som var värdelös) blåste av matchen. tråkigt. menmen..
sen skulle en tjej städa omklädningsrummet efter oss. hon pratade norska och bröt på kinesiska.. hahaha. helt omöjligt att förstå vad hon försöker säga, men efter lite om o men och en massa kroppsspråk förstår vi att hon vill att vi ska skynda oss så hon får städa. :D
vi var även på studiebesök på NTG och på olympiatoppen, som berättade lite om deras verksamhet. det var intressant.
några fler detaljer orkar jag inte dela med mig av.. men vi har haft trevligt :)


Hemlig beundrare

min hemliga beundrare är AK, haha. sötnos :D

kom precis hem från gymmet. nu ska jag göra lax o potatis. är hungrig som bara den, har inte ätit någon lunch idag. jag har städat så mycket så jag har inte tänkt på att äta något :p sen ska jag börja packa för morgondagen :p vi åker 05.30! jag som är så morgonpigg kommer klara det galant! :S



Min söta vän AK tar en tupplur i väntan på tåget på väg hem efter träning.. ;p

sötnos

jag tycker om ellen :) / Hemlig

byggare-ellen

Där var första hyllan uppe ;p varför blev jag inte snickare? jag är ju rena naturbegåvningen. helt seriöst! Ellen Timell, visst låter det bra? haha :D eller byggare-ellen, det låter ju lika bra det med! om inte ännu bättre! vem behöver en karl egentligen, brudar är ju minst lika bra!!

och nu var andra hyllan också uppe :D med lite hjälp av ak. fy fan va vi är bra :)

nu ska vi ta en promenad ner till stan, emma o stina ska köpa godis ;p jag åt tillräckligt igår så jag är fortfarande mätt.. haha :)

RALLYBRUDAR

Vi var på bio igår också förresten. jag, lina, fia, ak, stina o emma :) och alla 40+, ungefär. haha :D jag vill så gärna se twilight, men dom andra ville se rallybrudar. så det var bara att ge med sig. men den var helt okej. vi skrattade en del, fast jag vet inte om det var åt filmen eller åt tanterna som satt och skrattade åt filmen :D jag undrar om dom hade tagit ett glas vin eller två innan bion.. vi hade en kul kväll iaf :)

nu ska jag ta en dusch sen skynda mig ner och väcka dom där nere, innan jag svälter ihjäl.

Tralala

idag kommer bli en bra dag. jag är på så bra humör :) solen lyser och himlen är klarblå. och så har vi lite snö här nere också. lagomt så det täcker marken. det hade inte skadat om vi haft en meter snö, men ibland får man vara glad för det man får.
jag var nyss ute och joggade en liten sväng, tänkte känna efter hur det kändes i foten. men den är alldeles för ostabil, så någon cup i helgen blir det inte för min del :| jag får ladda och hoppas på att den känns bra tills på måndag istället, för då åker vi till norge. tjoohooo :D

igår satt jag ihop tv-bänken och fixade och donade på mitt rum. så nu står skrivbordet mitt i rummet med massa skräp och annat kraffs, jag vet inte riktigt vart jag ska göra av det.. och så vet jag inte vart jag ska sätta upp hyllorna. väggen som jag vill ha dom på är betong, så det kan bli lite svårt att få upp dom där. jag har ju ingen borr som klarar av att borra i betong direkt :/ men med min hammare och mina muskler kanske jag fixar det ändå. haha. eller kanske inte!? ;p det återstår och se, jag vet att det kommer bli bra i slutet i vilket fall som helst :) 

nu väntar jag på att Lina och Fia ska vakna, vi ska till affären och handla frukost. det ekar i min kyl och jag är hungrig som fan, så jag hoppas dom vaknar snart. annars måste jag gå ner och väcka dom!


Jag är helt världelös på att fuska

Jag har precis gjort biologiprovet som jag har kruvat mig för vääldigt länge. nu känns det skönt att ha det gjort! äntligen! det var inte så svårt egentligen, mest alternativ-frågor, ringa in rätt svar.. men jag hade svårt för några. efter ett tag gick läraren och jag satt där själv, med boken bredvid mig. ändå klarade jag inte av att fuska och kolla i boken, jag vågade inte.  gud vilken fegis jag är!!

nu ska jag gå till matsalen och äta frukost och vänta på att de andra som har tränat kommer och gör mig sällskap. vi har det bra som får frukost i skolan.


Kalabalik

Mitt rum är ett bombnedslag. det är verkligen kalabalik! kläder, läxor, ikeapåsar och kartonger och massa annat bråte överallt, precis överallt. jag har inte orkat ta tag i det eftersom vi har haft rätt mycket i skolan dom senaste dagarna. och imorgon har jag prov i biologi a.. men sen så, heeelg! då ska jag ta tag i det! det är iallafall planen ;p

jag bråkade med pappa i fredags, eller jag sa att han var barnslig och då slängde han på luren (vilket kanske var ännu mer omoget), så vi har inte pratat på ett par dagar. och eftersom det var han som klickade mig var det ju självklart han som var tvungen att ringa upp mig, inte tvärtom.. igår ringde han, jag tror inte att det blev bättre. jag sa att jag fortfarande tycker att han beter sig som en 4-åring, för det tycker jag. det värsta (eller det bästa) är att han vet att jag har rätt! det har jag alltid när vi grälar :D haha.

Biologiprov och stukad fot

Jag har sovit riktigt dåligt inatt så nu är jag hur trött som helst. Stukade foten på träningen igår, så jag  har sovit med foten i högläge. Inte direkt bekvämt :/ och har jag råkat vrida mig minsta lilla eller bara lagt täcket fel har det pulserat i hela foten. jätte kul! :( Något som är possitivt är ju iaf att jag kan gå till skolsyster och kräva en hissnyckel. så jag inte behöver gå i alla trappor :D jag kommer ju upp för dom, men fan inte ner.

Biologiprovet idag gick ungefär som väntat! Jag kollade igenom frågorna, svarade ungefär på 4, sen lämnade jag in det och gick, först av alla. Jag räknar med att skriva omprov i december. Hoppas på bättre lycka då :)

jag, martin, ida och tim presenterade idrottsprogrammet för nästa års ettor idag, det gick bra :) synd bara att dom inte lyssnade på vad vi sa utan åt bara godiset som vi bjöd på. men det var schemabrytande så vi missade historian och lite av engelskan, så jag klagar inte!

nu ska jag fortsätta läsa lite läxor, sen försöka somna hyffsat tidigt ikväll. Godnatt :*

Bilder sen inkilningen -08

Jag har ju lovat att jag skulle lägga ut några bilder sen inkilningen, och nu har jag snott några av Bergman. så här kommer dom!

ni ser ju hur kul vi hade. haha :D

Linnea och Johny var sällskap till inkilningen, båda i matchande rosa :D



























Linnea och Johny hade sällskap till inkilningen, och kom i matchande rosa ;p



Våran nya tränare tobias skulle också bli inkilad.




























Tobias, våran nya tränare, skulle också bli inkilad :D



Linnea och oskar var riktigt taggade..
Anna och Oskar tyckte det var riktigt roligt ;)



mums! eller hur Fadila? ;D
mums!? ;D



amatör som inte fattar att man ska vara osminkad när man blir inkilad :D
amatör som inte fattar att man ska komma osminkad.. :D



treorna knäcker ägg i håret på dom nya. fräscht! :D
här knäcker treorna ägg i ettornas + tobias hår. fräscht!



sen blev det charader. vi viste vad dom gjorde men fick inte gissa rätt. dom blev ganska frustrerade efter ett tag! här utför dom 69:an xD
Charader.. ni ser väl kanske själva vad det föreställer!? ;p haha.



dom fick hångla lite också ;) haha! egentligen skickar dom en rå ägg-gula till varandra, MED MUNNEN! :D grymt äckligt, men fan va kul det var att se på.
ettorna skulle skicka en rå ägg-gula till varandra, MED MUNNEN! :D det var nog det äckligaste på hela kvällen. haha :D



Vi avslutar med den snyggaste bilden. Tobias suger av Johny? haha :D
vi avslutar med den snyggaste bilden.. hahaha!

jag har fler bilder men jag orkar inte ladda upp fler. kanske en annan gång :)

bakis!?

grym kväll igår. vilket jävla drag! det var skit kul att servera :)
jag orkar inte ta några detaljer, men det var riktigt mycket folk och alla stog typ på borden och stolarna, helt galna.. haha ;p
det kändes som att jag var bakis imorse när jag vaknade, såg hur sliten ut som helst. frillan stog åt alla håll o kanter. men jag var ju såklart inte bakis. bara lite trött :)
jag måste snart sätta igång och börja plugga. har tre prov och en inlämning den här veckan. usch!

Lördag

Jag vaknade tidigt idag och kunde inte somna om, så det var lika bra att gå upp.. jag har hunnit med att tvätta och städa nu på morgonen så det känns skönt :) melissa var hit en sväng och lämnade mitt busskort också, och så tackade hon nej till min lyxfrukost.. hon skulle hem och äta ägg och ladda för match :)

nu väntar jag på att Bergman ska ringa.. hon sitter på tåget till västerås och är lagomt nervös :p varför säger jag inte! haha.

ikväll ska vi (en del från laget) servera på lillsjöns salonger, har inte en aning om vad det är., men det kan bli en kul kväll :) låter som att det blir mycket folk! stina har skvallrat att gittaristen är grymt het.. så det kan ju bli intressant ;) haha!

nu ska jag hänga lite mer tvätt, sen träna. ha en bra lördag!


filmkväll

Konstigt nog känner jag inte av någon träningsvärk alls. jag var lite seg imorse bara, men det är allt :) och tur är väl det! haha :) men det kommer väl lagomt till när jag ska servera imorgon.. hoppas inte!

nu ska jag och bergman ner till stan och hyra film och köpa världens största godispåse, ikväll är det mys i soffan! ;)

Spaghetti

HEEEELT SLUT!
Jag är rädd för att jag snart måste amputera båda benen.. fyfan! :D det har varit en tung vecka. tur att det är helg imorgon.
nu ska jag samla mina absolut sista krafter och släpa mig till sängen! ska bli intressant och se om jag kommer upp ur den imorgon! det kan bli en kul träning imorgon bitti.. usch ;p
nej godnatt hörrni, jag dör snart..

Ny vecka, nya äventyr!

och vips så var det måndag igen och ny vecka. det är bara 7 veckor kvar på det här året, sen är det 2009. känns lite sjukt. snart sitter man i nån sketen villa med bil, barn o hund. usch, nästan så att håret blir grått bara jag tänker på det! haha.. jag ska leva livet tills jag är 50, sen ska jag kanske fundera på att stadga mig.. okej, 50 var kanske lite att ta i, men typ! :D

träningen imorse gick kalas, skit kul :) skottövningar med överlapp o överlämning, det gillar jag! :) och rörelseträning.. det är ju rätt behövligt.. haha. nu är det en låång o varm dusch som väntar. tjing!


en helg i götet

det här har vait en toppenhelg! :) har varit med min syster i göteborg. i fredags såg vi på film och åt god mat. och i lördags blev det en heldag med shopping :) göteborgs alla dyraste affärer, ingenting för min plånbok direkt :/ Cristine köpte ett par skor för 6000:-.. helt sjukt :D eller så var det 4000:-. skit samma, mycket pengar vilket som. jag hittade två tröjor, ett par tights o knästrumpor. inte illa det heller :)
idag har jag o issa varit i knalleland, sen åkte jag till boråshallen för att se finalen i mariedalscup. elfsborg vann på straffar. grattis! :)

nu ska jag ta mitt täcke och krypa ner framför tv:n. godnatt!


Martin sa en bra sak på dagens lektion


Man behöver inte vara bra på allt, bara man är bäst på mycket.

Jag känner att det passar in rätt bra på mig. jag är ju inte bra på precis allt, men fan ta er att jag är bäst på mycket.. haha :D håller ni inte med?


Jävla röta!


jag läste emmas blogg idag o såg att hon vunnit pengar! kul för dig emma :) jag är inte alls avundsjuk, inte alls.. varför händer aldrig något sånt mig? en anledning kan ju vara att jag aldrig tippar på fotbollsmatcher, eller överhuvudtaget.. men hallå, alla har väl fått en trisslott i present någongång!?

imorgon ska vi skriva en recention på boken vi har läst. så jag tror jag måste läsa klart den ikväll. och på fredag har vi prov i naturkunskap. tjoho va skoj :D jag har lovat att skärpa mig nu efter lovet, så jag lär väl ta och ändra inställning till det här med skola och läxor. det kan ju säkert vara rätt kul.. för dom som inte har något liv!! eller för dom som är smarta och tänker på ett liv i framtiden. jag tror inte att jag är en av dom. just nu :)
för övrigt så är det rätt lugnt, fotbollen drog igång igår. som sagt, nu är vi en träning närmare sommaruppehållet :D haha. skämt å sido. det ska bli kul, med inomhusfotboll, spinning, styrka, löpning, sena kvällar, massor med svett o allt som är sådär härligt med fotbollen på vinteråret. ibland gillar jag försäsongen mer än sommaren. man får verkligen känna att man lever!

nu tänkte jag vara duktig och packa upp mina svettiga träningskläder sen imorse, det luktar inte hallon direkt :p sen ska jag vara ännu duktigare och skriva klart ordlistan för ekologi.. 

Sliten

SKABB SKABB SKABB!! fyfan så jag ser ut nu, inte fräsch på en fläck. mamma ringde och väckte mig 04.55 imorse, så jag inte skulle missa tåget. nu är jag ganska trött kan jag lova :| imorse när jag kollade mig i spegeln stog där en kärring som knarkat i minst 30 år.. ögonen var helt söndersprängda. haha :D jag hade inte tid att göra något åt det heller, så jag såg lagomt pigg ut på tåget. nej!

nu ska jag packa upp min väska sen ner på stan och göra lite ärenden. jag borde nog ta en dusch också :) tjao!

PISSPÅTTA

Godmorgon. Idag är det barnkalas och jag ser ut som en blandning mellan Robert Wells o Magnus Uggla.. Jag somnade med blött hår igår, vilket jag verkligen inte skulle ha gjort. Jag vet ju hur jag brukar se ut efter en sånn natt :| håret står åt alla håll. kommer ta en evighet att platta ner det. stackars barn, jag kommer skrämma bort dom :D men det kanske är bra, då blir det mer godis, tårta och annat gott till mig ;) haha..

Nora: "Ellen vet du vad du är?"
Jag: "Jag är bäst"
Nora: "Neej!"
Jag: "Jag är söt.."
Nora: "Det börjar på P"
Jag: "P?"
Nora: "PISSPÅTTA!"

tack för den!! nu ska hon få stryk! ;D sen ska vi baka negerbollar..

RSS 2.0