Back in Borran å tofflar som fasen

Jahapp.. Då är man tillbaks i Borran igen ;) Känns skönt! Ikväll är det myspys som gäller och jag måste erkänna att jag är en toffel. Och ingen liten sådan heller.. haha :) Men det är inte mitt fel att jag har den sötaste pojkvännen ;) Det är helt omöjligt att inte tycka om honom <3
Nu väntar min ouppackade väska och väldigt mycket tvätt.. Mindre kul :( Sen tror jag fasen att jag ska ta en promenad i det mysiga höstvädret.. Tjing! ;)


Sömntuta

Gårdagen var nog rätt tuff.. Jag somnade halv tio ungefär och sov till nio i morse.. Med min huvudräkning får jag det till 11 och ½ timmes sömn. Det är inte illa! ;) Så nu borde jag vara utvilad och tillräckligt pigg för att plugga lite samhällskunskap inför proven nästa vecka. Jag kanske till och med kan läsa några sidor ur Dracula utan att somna :)

Idag ska jag och Ulle ha kvalitétstid tillsammans och det blir Falun som får stå för den kvalitén. Vi tänkte shoppa lite och sedan hälsa på Ulrikas mamma när hon slutat jobbet.

Och jag måste bestämma mig för när jag ska åka tillbaks till borran ;) Ikväll eller imorgon?


Usch för barnkalas

Usch vilken dag.. Jag är helt slutkörd. Barnkalas tar rejält på krafterna.
Nu ska jag bänka mig framför tv:n resten av kvällen. Det tar nog inte många minuter innan jag somnar.
Godnatt!!


Födelsedagsfix

Nu är vi hemma igen efter en dag i storstan :) Lägenheten var riktigt schyst och det blev en del shopping också, så jag är nöjd. Nu är jag trött som fan och skulle helst av allt gå och lägga mig och sova.. Men nu ska det slås in packet och fixas för Noras födelsedag. Jag ska bl.a. skruva ihop ett skrivbord så jag hoppas för guds skull att det går som det ska för mitt temperament riskerar att vara lite knackigt ikväll.. :)




Jag och Nora i somras :)

Stockholm

Nu blåser jag ner till Stockholm tillsammans med min kära bror och syster;) Have a nice day.. för det ska jag ha ;)

Full rulle

Här hemma är det full rulle.. Idag har jag setat bänkad i sporthallen och kollat på innebandy, först på Noras match och sedan på mitt gamla lag. Båda slutade i förlust men det var skoj ändå, speciellt Noras match.. Först kom bollen och efter bollen kom fem knattar kutandes.. haha :) Imorgon åker vi till IKEA och shoppar loss. Vi behöver fortfarande fylla på med möbler i huset och sen ska det köpas presenter till Nora. Jag och Ulle åker till huvudstaden på tisdag istället, då hinner vi shoppa lite innan visningen på kvällen.. Det känns så bra att jag är fullbokad för det mesta, jag har liksom ingen tid till plugget. Tyvär! ;)


Portugal here we come

24 februari åker ett gäng goa brudar till portugal för att se Algarve cup :) jädrar va skoj det ska bli!! :)
Tänkte bara berätta det för att göra er lite avis! ;)

Kurragömma

Nu är jag hemma i Dalarna igen. Blir troligtvis kvar tills på torsdag, om ingen lyckas övertala mig att stanna längre :) Imorgon åker jag kanske till Sthlm med syrran och Linda för att kolla på en lägenhet åt syrran och på onsdag fyller Nora år så då blir det kalas.. Resten av veckan kommer spenderas med grymt mycket plugg :(

Jag och Nora leker kurragömma, men nu har vi tagit en paus :) Jag satt nyss i garderoben i en halvtimme medan Nora gick runt här hemma och sa åt mig att komma fram. haha.. Aldrig i livet att jag skulle komma fram frivilligt!! Leker man kurragömma får man leta tills man hittar dom som saknas, oavsett hur lång tid det tar! Efter 27 minuter och med hjälp av Anton hittade hon mig. Fast egentligen var det Anton som hittade mig :( Jag trodde nästan att jag skulle få sitta där för mig själv i mörkret hela dagen. haha ;)
Nu ska det lekas igen! Och jag har ett till grymt bra gömställe ;) Hejsvejs.


Plugga projekt

Plugga - check.
Tvätta - check.
Springtur - check.
Bara städningen som inte är fixat. Än så länge.
Om en timme kommer Martin hit. Då blir det varm nyponsoppa, grädde och biskvier, plugga projektarbete och vem kan slå filip och fredrik. :)
Jag är förjävla bra ibland! ;)

Jag gillar söndagar..

Speciellt de söndagar då jag får vakna upp bredvid min favorit, äta mysfrukost i sängen och titta på något obetydligt tvprogram.. Ligga kvar i sängen utan att ha dåligt samvete. Sånna dagar då allt är skönt och man bara är.
Trots att jag började morgonen med att banka huvudet i byrån bredvid sängen, två gånger, så känns det som att den här dagen inte kan bli annat än bra.
Jag ska fortsätta dagen med plugg, tvätt och en springtur.. För att jag vill. Inte för att jag måste. Det är då det är som bäst!
Ett bra slut på en bra vecka.

Inte långt kvar till studenten

HELGEN VAR GRYM! :D










Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli halv tolv. Då ska det provas studentmössor. :) Jävlar va bra det känns.. Nu är det nära! :)


Tonight's gonna be a good night

GRATTIS EMMY!!! :D




Emmy blir myndig och vi ska festa hela natten lång! ;) 


Fredag

Igår tog Martin körkort.. :D och Bergman, Rickard och Wictor. Grattis till er! :)

Idag är det svenska och samhällskunskap på schemat. Efter det ska jag shoppa med AK. Och imorgon är det fest! :) Jag är taggad! :)

Jag försöker

Det har försvunnit inlägg från min blogg. Jag tror att jag råkade radera några stycken tidigare idag när jag fifflade med något.. Hmm.

Idag är sista dagen hemma innan jag åker tillbaks till Borås. Den här gången har jag hunnit med att träffa nästan alla som jag vill träffa när jag kommer hem.. Ändå känns det som att jag sviker någon/några när jag beger mig neröver igen. Att umgås med Crille och Rickard flera timmar idag, precis som det brukade vara, för att sedan komma upp till sporthallen och träffa gamla innebandylaget får mig att sakna och längta hem även fast det är precis där jag är. Hemma. Jag sitter här och torkar tårar och samtidigt ler jag. Jag saknar det som en gång var. Men samtidigt trivs jag hur bra som helst där jag är. Jag önskar bara att jag kunde vara på båda platserna samtidigt, att få uppleva Boråslivet samtidigt som jag lever kvar här med mina barndomsvänner och alla som jag älskar här hemma.. Men tills jag uppfinner ett sätt att göra det på får jag kombinera mina båda favoritplatser på bästa möjliga sätt..

Jag älskar er alla mina vänner. Både här hemma och i Borås.
För mig är Ni lycka.

Sex on fire

Hej Hallå Goddag.. Jag borde vara seg och sliten med jag känner mig riktigt pigg. Jag är på ett jävligt gött humör och hade det inte varit söndag kunde jag ha tänkt mig lite party ikväll igen ;)
Gårdagen var riktigt lyckad. Kvällen startade hos Söderlunds tillsammans med goda vänner, alkohol, korv mä bröd, spotify, och det senaste skvallret.. När vi kände oss nöjda med förkröket drog vi vidare mot Borlänge och Bolanche där jag å Alex skakade rumpa på dansgolvet medan de andra letade ragg och hånglade.. ;) Vi avslutade kvällen med krossade hamburgare och mackaroner hos Söder innan vi somnade..
Jag hade en förjävla bra kväll!! Det enda jag har ångest över är att jag skrev på ett papper som innebar förlängt kontrakt hos halebop i 24 månader..

På återseende..





Party hos söder

Nu är jag hemma.. Kom precis innanför dörren! :) ska slänga i mig lite mat och hoppa in i duschen, sen skjutsar pappa mig till söder! ikväll är det party ;)

Varför kan inte jag också sjunga sådär bra för?

Sitter hemma hos Martin och ser på idol å alla är sådär bra som jag också vill vara!! :) Jag vill också vara cool och kunna sjunga.. Vilket jävla partytrick de skulle va ;) Men nån såndära bra musikgen fick ja aldrig av mamma å pappa.. jag blev bra på en jävla massa annat istället ;)

Imorgon blir det troligtvis party med mina saknade dalabrudar ;) TJOHOOOO FÖR DET!! :D 

Vi ses hemma

Jag åker hem till Dalarna i helgen. Troligtvis på lördagmorgon! :) Någon som vill leka?


RSS 2.0