Nyår

Dagen ska spenderas med några av mina favoritbrudar. Först ska vi lira lite boll i gustafs och sen blir det middag/fest hos Carro.. Ett väldigt bra år ska avslutas på ett väldigt bra sätt! Det kommer bli great! :)
Gott nytt år alla! :)


brottning

Anton hälsar Martin välkommen till familjen.. De brottas på golvet. Jag undrar vem som är äldst egentligen?

GOD JUL

GOD JUL MINA VÄNNER! :)

Vuxenpoäng

jag har precis fixat årets julskinka. det lär väl ändå vara en del vuxenpoäng i det? visserligen var den redan färdigkokt så jag behövde bara griljera den.. men det tänker jag ju inte berätta när släkten frågar hur jag gjort för att skinkan ska bli såå god. har iofs inte smakat på den än så jag har inte en aning om hur den smakar.. men den ser rätt god ut ;)


Juletid

Två dagar kvar till jul och imorgon kommer några av världens bästa tjejer hit och byter julklappar.. Hä ä fint hä ;)


Godmorgon världen

Vill bara att ni ska veta att Dalarna är den vackraste platsen som finns. Utan tvekan! Det är så sjukt fint här i vintertid. När jag blir stor ska jag bo här i ett mysigt hus någonstans.. Martin får säga vad han vill ;)
Men han är ju största toffeln så han kommer garanterat följa med mig till Kiruna om jag kommer på att jag vill bo där.. haha :)
Alla julklappar är fixade för min del. Jag och Anton köpte en till klapp till pappa igår, för hans egna pengar. Han fick lämna kvar pengar och gå ut och sätta sig i bilen medan vi shoppade loss på biltema.. Så går det när min plånbok är tom! :D


Nu ska jag äta frulle med den här tösen.. :)


När snön kommer blir jag som ett barn igen.

Det rycktas om att det är väldigt mycket snö hemma just nu. Jag hoppas för guds skull att den ligger kvar när jag kommer hem till helgen. Isåfall ska jag göra snöänglar. kasta snöbollar. Göra grottor. Och jävligt snygga snögubbar. Det absolut bästa vore ju om skotern kom fram, men så mycket snö är det kanske inte?
Det ser ut som att det blir en vit jul i år. Fint.

Puddingar


Söndagar är bra tv-dagar. Jag ska snart sätta mig i soffan och vänta in oth :)
sen blir det gossip, parlamentet och någon av filmerna som går på tv ikväll.
Men först ska jag fixa chokladpudding.

Cat fighting gets ugly

Jag tänkte bjuda på ett lite roligt klipp som vi såg i skolan för ett tag sen. Spana in nr 15 i rött.. sjuk brud! ;) hahaha


IDOLFINAL











Herre min gud! Bästa idolen genom tiderna :) Erik är en mycket värdig vinnare! :)

Mitt liv

Tjoflöjt.. ;) Imorse hade vi naturkunskapsprov. Det gick käpp rätt åt skogen! Igår hade vi matteprov som jag hoppas gick bättre! Idag har jag pluggat projektarbete tillsammans med Martin och så har vi varit på Netto och shoppat juice bla.. Nu ska vi se på Ice Age 3, eftersom vi inte gjorde det sist jag sa att vi skulle göra det. Och imorgon ska jag och brudarna fira AK med en middag.. Så ser mitt liv ut just nu.


NOLLOR

Imorgon är det julmiddag och inkilning/nollning för de nya ettorna. Vi håller på och planerar och fixar för fullt så att allt ska bli så bra som möjligt :) Stackars små.. de vet inte vad de ger sig in på ;)


Jul på Liseberg

åååh vilken underbar daaaa-aaaaaaa ;) haha.. jag tänkte på vilken bra helg jag har haft å så vipps låg den frasen på tungan.. :) Ahja, som sagt, det här har varit en toppenhelg. I fredags var jag på Liseberg med syrran och Martin. Det var superdupermysigt alltihop. Jag vann en stor schweizernötchoklad bland annat.. och bäst av allt, jag vann över Martin när vi sköt hockey eller puck.. kalla det va ni vill :) vi hade samma klubba så han kan inte ens skylla på den. haha :D Efter Liseberg åkte vi hem till Martins mamma som bor utanför Lerum. Igår var vi på lite julmarknad på torget med Martins mamma och hans syster och jag träffade Martins mormor för första gången.. Hon gav oss tillomed tillåtelse för giftemål, så jag måste gjort ett hyffsat bra intryck :) haha. När vi kom tillbaks till Borås blev det tacos med brudarna.
Idag har jag pluggat lite, tagit en promenad med AK och bara tagit det lugnt. Snart kommer Martin tillbaks från träningen, då ska jag försöka lägga in lite bilder från hans mobil på datorn och sen blir det äggmackor eller våfflor tillsammans med Ice Age 3. Super!




Fredag och 4:de december

Idag är det 4 december och jag är färdig med alla julklappar utom en.. det är nog första gången NÅGONSIN jag är ute i såhär god tid och det känns förjävla härligt måste jag säga :) något som är mindre härligt är att plånboken är full i massa kvitton istället för pengar. :(
Vi ställde in den tänkta utlandsresan för en jul hemma istället.. Vilket jag ser fram emot väldigt mycket! Martin ska följa med upp också. Och det blir första julen i vårt nya place. Jag längtar som ett litet barn :)

Projektarbetet är i full gång och i tisdags var jag och Martin på Byttorpskolan med årskurs 5. Vi ska ha teambuilding med 5orna vid tre tillfällen och i januari blir det en fotbollsturnering, så det är rätt mycket jobb men väldigt skoj. Bra mycket skönare än att bara sitta och skriva uppsats hela tiden. Förhoppningsvis tycker dom om det lika mycket som vi gör. Det såg så ut iaf :)

Nu ska jag packa väskan och bege mig ner mot ishallen. Jag och Martin ska till Göteborg och gå på jul på Liseberg, och förhoppningsvis träffa syrran som är i Göteborg i veckan. Sen ska vi till Lerum och hälsa på Martins mamma.
Have a nice day! :)

RSS 2.0