Hejdå skador å skit

Idag hände något som inte hänt på fem veckor. JAG pallrade mig ur sängen halv sju imorse och drog mig ner till träningen med skorna i handen. ALLTSÅ, för första gången på fem veckor.. fattar ni? FEM VECKOR!! satte jag mig på golvet innanför utgången till planen och tog på mig fotbollsskorna. dom skönaste skorna i hela världen. klivet ut på arenan var det bästa på länge :) kanske det bästa på fem veckor.
gud va jag har saknat det. den känslan. att få göra det man älskar.
- nu knyter jag skorna och kommer igen!


host å slem

Storstädning.. tjohoo! ;-D nu ska alla jävla sjukdomar vädras ut å städas bort. hela helgen har jag snorat å hostat å slemmat å äcklat. usch å fy :c AK var precis här, hon har blivit förkyld hon också.. sen skyller hon på att jag har smittat henne :s det är dålig stil tycker jag! ;)

Linnea planerar att komma ner och hälsa på när hon har slutat skolan :) det skulle vara superkul :) hoppas verkligen att det blir av. jag får se till så att hon får tummen ur och beställer biljetten snart. annars kommer säkert något annat i vägen.

nu har jag inte tid att sitta här mer. ska göra lite nytta för en gångs skull :D
ha en bra dag!

Nationellaprov i matte

ååh! stryp mig! imorgon har vi nationella prov i matte och jag har inte räknat ett tal på evigheter. det är inte många sidor som det är tal på i räknehäftet, dom flesta är fulla med kladd eller luffarchack. :) men jag är inte det minsta förvånad. klart man börjar plugga i sista sekund :/ jag är mest sur för att jag har struntat i det fram till nu, i vanliga fall har jag inga problem alls med matte och har alltid haft jävligt enkelt för mig i matematik.. snille som man är ;) men va hjälper det när man inte öppnat matteboken på ett år!?
Tur att jag har 2000 gram kexchoklad jag kan ladda upp med ;) smular fint på bänken imorn.

Nu har jag haft tillräckligt med undanflykter för att slippa plugga. Det är dags att ta tag i det här!!
Ska bara dammsuga först. :)

Ingen vanlig dag idag..

Nej, för det är ju min födelsedag :) Tjohhooo! :D 18 jävla år nu! :D inte illa : )
pappa har såklart skickat in någon söt bild i tidningen och skrivit något inte alls pinsamt! tack för det! och jag har ingen möjlighet att se det :( så nu väntar jag på att han ska skicka ner tidningen till mig. bilden kan ju roa er andra så länge :)


Ha en fortsatt trevlig dag gott folk, för det tänker jag ha :)
ajökens!

RSS 2.0