BLOGGTORKA

jag tänkte bara tala om att jag lever! det har varit full fart hela julen.
men det är ju så det ska vara :-)
ikväll kommer mina favoriter hit på mysmiddag.
det kommer bli great! som vanligt ;)
nu hinner jag inte skriva mycket mer. har en del att stå i. hejsvejs


dan-före-doppare-dan

Kvist-fritt-kvast-skaft.. prova säg det snabbt, flera gånger. det är omöjligt! jag slår snart knut på tungan :| jävla pappa å be mig försöka. jag ger mig inte förens det flyter på.. K V I S T - F R I T T - K V A S T - S K A F T!! K V I S T - F R I T T - K V A S T - S K A F T!! K V I S T - F R I T T - K V A S T - S K A F T!!


det var en vinter för tre år sedan

tack gode gud för att träningsvärken börjar släppa. idag har jag faktiskt inga problem alls med att sätta mig ner. men värre är det när jag ska upp.. :c haha!
Fadila sa att jag inte borde tala högt om att jag har träningsvärk. "Är man någons idol ska man inte erkänna att man har träningsvärk.." men vafan alla kan väl ha träningsvärk. eller? och för den delen så tror jag inte att jag är någons idol. iallafall inte än :)
Vi har snackat en del i skolan om vad det innebär att vara någons idol. och vad en idol är.. en idol, anser jag, är någon man ser upp till.. någon man beundrar.. och kanske vill vara som. det behöver inte vara någon stor och berömd person. ofta ser dom yngre i klubben eller föreningen upp till dom äldre. småsyskonen ser upp till sina storasyskon.

jag kommer ihåg när jag började spela fotboll i skäve.. det var en vinter för tre år sen. jag var nervös. jag visste att alla skulle vara äldre än mig och säkert mycket bättre. när jag kom till första träningen hälsade en söt brunhårig tjej mig välkommen, och presenterade sig. hon hette Emma och var lagkapten. Tränaren delade in oss i fyra lag och vi spelade smålagsspel. Alla var duktiga men två spelare var extra duktiga. dom spelade ihop, som att dom alltid spelat ihop, visste precis vad dom skulle göra, fintade här, passade där. mål efter mål efter mål.. Det var den söta tjejen som hade presenterat sig som Emma innan träningen började och en blond tjej. Efter en stund förstog jag att den blonda tjejen hette Jenny. Dom andra ropade Jenny när hon hade bollen.. Jag ville också bli så bra. så bra som Emma och Jenny.
Idag är vi bästa vänner och det har vi varit sen den vintern för tre år sedan. Jag ser fortfarande upp till dom och dom har lärt mig mycket. Mycket som jag inte bara har nytta av på fotbollsplanen..

däckad på soffan

jag börjar bli gammal och senil.. :c i fredags bestämde vi att vi skulle festa och att vi skulle ses hemma hos emma först. jag tänkte inte följa med ut med jag sa att jag skulle komma hem till emma iaf.. det var bara det att efter matchen igår var jag helt död, jag hade inte en tanke på att det var lördag och att vi skulle ses hos emma. jag gick hem till mamma och var där ett par timmar.. niklas, nadja o natalie var där och firade jul. så dom öppnade paket :) vi drack glögg och satt mest i soffan och gjorde inget alls. sen kom pappa och hämtade mig o jag la mig direkt på soffan när jag kom hem, kollade på real madrid - valencia.. sen kom jag på att faan det är ju lördag.. jag ska ju hem till emma! men då var klockan redan mycket o jag låg däckad på soffan, så nej, det blev inget med det. bara ringa emma och säga som det var, jag börjar bli gammal o senil :| haha. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. :c okej att typ glömma handduken när man packar idrottskläderna, men att glömma att man ska festa med brudarna. då har det nog gått för långt! vart ska detta sluta!?


matchen igår gick iaf helt okej :) det var hur kul som hellst att spela, fast än att jag var riktigt kass. haha :D jävlar vad jag har saknat innebandyn! matchen slutade 3-3, jag gjorde ett mål.. rätt snyggt.. haha ;p hade jag haft liiite bättre teknik hade jag kanske inte sumpat mina 70 andra lägen. menmen, det är så det kan gå :)
idag har jag sån sjuk träningsvärk i röven!! haha. satan i gatan vad otränad jag är nu! blir det värre tills imorgon vet jag en som inte kommer ta sig upp ur sängen.

nej nu ska jag jag sova. godnatt!


Matchdag

Om en timme har vi samling.. Jag är lite nervös. Det är ju hemma match och jag har inte hållt i en klubba på e v i g h e t e r ! Måste ha varit några månader sen sist. Jag kommer faktiskt inte ihåg :S min teknik lär ju inte vara den bästa vid det här laget, så jag kommer garanterat bjuda på ett gott skratt, eller två. men vafan, sånt är livet.. :D

Tokladdar för morgondagens match. och hoppas att foten håller.

det blev en snabbshopping på kuppan idag. jag hann med att titta ut en väldans massa julklappar som jag vill ha. en jacka bland annat, som pappa inte gillade prislappen på. tur för han att den inte fanns i min storlek. :D förutom det så köpte vi lite julklappar. men säger inte vad ;) och det var halva priset på ALLT på DNA o Eurosko, jag vågade inte gå in. tittade åt ett annat håll medan jag sprang förbi. haha! farligt att hitta skor man vill ha när jag inte har några pengar att slösa! när vi åkte hem så släppte pappa av mig hos anna. där satt alla och väntade på att jag skulle komma med mitt paket ;p så att vi kunde byta.. jag fick bad o duschgelé med kokosmjölk. sweet. så nu kan jag springa runt o lukta kokos under jul. istället för korv o köttbullar :D

nu ska jag krypa ner i sängen och se walk the line. och tokladda för morgondagens match. det kan bli spännande :) jag hoppas att foten funkar.
godnatt gott folk!


Där jag hör hemma

Godmorgon :) eller godmiddag kanske? jag har inte käkat frukost än, så för mig är det fortfarande morgon. har nyss varit ute o gått en timme. nu sitter jag o väntar på att Anton ska bli klar, sen ska vi ta en promenad hem till mamma. Anton är ute och hjälper någon kille med moppen. Helt sjukt vad han kan mycket om mopeder, crossar, skotrar etc. en annan vet ju att en cross har två hjul o ett styre, men that's it! :D haha.
Idag är det shopping med pappa som står på schemat. sen mys med brudarna ikväll, byta julklappar och ta igen all tid vi missat. var år å dar sen vi sågs sist :(

gårdagen var bra. fackeltåg till kyrkan, fika och julklappsspel i klassrummet, glögg i aulan, o mys på stan :) sen sov jag på tåget hela vägen från herrljunga till västerås. så resan gick fort :) 


AKs födelsedag

Idag är ingen vanlig dag för idag är det AKs födelsedag :D
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS :D

sista dagen i skolan idag. imorgon är det avslutning, sen tar jag tåget hem klockan 12 :) jag längtar hem nu, jätte mycket.
nu ska jag gå och käka sen har jag svenska :)
HEJDÅ!

-

det var nog ingen bra idé. egentligen.
men just då kändes det bra!


Godmorgon

pappa ringde nyss och väckte mig.. det kanske var bra, jag hade nog sovit hela dagen annars :) nog för att det hade varit ganska skönt, och väldigt behövligt. men jag måste göra lite nytta idag. jag har fortfarande huur mycket tvätt som hellst och mitt rum ser förj*vligt ut..
Igår var vi hos Tim och bakade lussekatter. Det var mest A-K o Jesper som bakade, vi andra hjälpte till att äta upp dom :) haha. sen hade vi snöbollskrig! jag är värdelös på att kasta snöbollar.. och sten, och bollar, och allt annat man kastar. det är nog därför jag spelar fotboll och inte handboll :D
men jag är nöjd, för jag snöpulade både Jesper o Axel :D


Jag skulle ha lyssnat från början. Då hade jag sluppit den här skiten.


BRA


Det känns bra! Riktigt bra!


efter regn kommer solsken

nu är det äntligen lugnt i skolan! power-point presentation på måndag, sen matteprov på tisdag, sen är det finito och adjö med allt plugg för ett tag :D hur skönt som helst. inget mer klagande över att jag har så mycket att göra, men inte orkar ta tag i det. jullovet ska bli slappt, slappare slappast :D 

idag var jag ooch tog en fika med Bergman efter skolan. nu när hon har flyttat ifrån mig, och vi inte längre har våra kvällssamtal på hennes rum, hade vi lite att ta igen. :) den bruden är verkligen hur bra som helst. hon är störtskön!  annars har jag inte gjort så mycket idag. min tvättkorg är överfull så jag har precis slängt in en tvätt i maskinen. skulle vara skönt att ha lite kläder på sig i skolan imorgon iallafall.

MIN SÖTA VÄN MALIN BERGMAN



nu laddar jag inför morgondagen. den börjar med 90 minuter BIOLOGI! my favorite ;) och avslutas med spinning i dalstorp! kan inte bli annat än kalas. skönt! allt är så skönt! skönt skönt skönt skönt skönt! :D haha.om någon undrar så är jag på bra humör idag! :D


jag tänker på dig christoffer! hoppas det blir bra!

TILLSAMMANS ÄR VI BÄST

Jag tänkte ladda upp det här inlägget igår. men min dator blev cp, så det sket sig! så jag gör det nu istället :D


jag hittade några fler bilder på världens bästa lillasyster :)



jag vill hem och få en bamsekram.
nora


Tillsammans är vi bäst!




och så var det måndag igen

imorgon är det dax för den årliga julfesten/avslutningen.. och som vanligt står ettorna för julbordet ;) gott gott gott.. om nu någon av ettorna klarar av att laga mat. sara kan ju knappt koka makaroner har jag hört. det är fan riktigt illa! :D jag, boije och fanny har precis fixat ihop en liten tävling för imorgon. det är verkligen inte min typ av tävling så det är väl kanske tur att jag inte är en av deltagarna :D jag är nog bäst på sidan..

nu är det inte långt kvar till jullovet :) SKÖNT! jag har omprov i biologi b på onsdag och matteprov nästa vecka. annars är det lugnt i skolan. och nästa tisdag är det teknis vs bäckäng. höjdpunkten på året :D
sen ska det bli skönt att komma hem. :) till familjen, snön, innebandyn o mina söta vänner.

men mest av allt längtar jag efter nora! världens sötaste syster! :)
nora

PUSS -


Rätt sliten..

jag är så trött så jag vet inte vad jag ska skriva. det var fest igår, och efterfest.. vilken efterfest! :D sju imorse slocknade jag o jesper på soffan hemma hos tygesen. haha :D har sovit fyra timmar inatt så nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska bli sju, sen tänkte jag somna framför tv:n :)
jag hade planerat att plugga biologi idag, men det är ingen idé. jag är så trött så jag kommer inte förstå ett dugg ändå!
jag har ont i halsen idag! måste varit för all singstar igår ;D


Pepparkaksbakning

jag är så trött så jag ser dubbelt. får verkligen anstränga mig för att hålla ögonen öppna. Slängde precis ut Jesper, Simm o Axel, dom har varit här och bakat pepparkakor :) och Martin, men han drog lite tidigare för han skulle upp tidigt imorgon. eller idag egentligen. klockan är ju halv tre :/ Jag och AK var o köpte pepparkaksdeg o julmust tidigare under kvällen, sen kom martin. och efter många om o men lyckades även jesper o dom andra orientera sig hit :D haha! vi har haft riktigt trevligt iallafall, men jag har nog ätit lite för mycket deg. jag har rätt ont i magen nu :| men vafan, det är ju bara jul en gång om året :D

godnatt!

December

1 december, och jag har redan öppnat alla luckor i julkalendern.. haha :) jag kan aldrig låta bli. det går max till lucia, sen är alla luckor öppna. även fast jag försöker hålla mig till julafton. det går helt enkelt inte :D jag kom ihåg när vi var små, mamma hade slagit in massor med julklappar och lagt dom på bordet. så fort hon var ute ur huset satt både jag o linnea på bordet och tjuvkikade i alla klappar. haha :D vi tog bort tejpen och öppnade försiktigt, sen tejpade vi igen dom igen. jag undrar om mamma kom på oss? hon sa iaf aldrig något om det. det är ju så tråkigt att sitta där på julafton och veta precis vad som är i alla julklappar under granen. men jag kan inte låta bli! iofs tror jag att jag har växt ifrån det där med att tjuvkika i klapparna, men jag är fortfarande lika nyfiken..

överlever jag den här veckan så är det inte mycket som kan ta död på mig. jag har hur mycket som helst i skolan nu. men det är bara att gilla läget.. snart är det jul :)

RSS 2.0